Menu
Motion

Den er næsten sprunget ud

.. og det betyder at efteråret er lige om hjørnet. Det kan også mærkes på luften om morgenen, den er betydelig koldere og jeg løber længere i shorts, men er gået over til ¾ lange tights som lige dækker mine knæ så de ikke bliver kolde.

blomst1.jpg

Bilen er også små-kold at sætte sig ud i om morgenen og inden længe skal sædevarmen nok tændes på 1, senere ryger den nok op på 3 🙂

0

4 kommentar

 • Jonna
  30. august 2007 at 15:27

  HVOR ER DEN SMUK NÆSTEN MERE NU END NÅR DEN ER HELT SPRUNGET UD, ER DET IKKE EN SANKTHANS BLOMST?

  Reply
 • Perle
  30. august 2007 at 17:20

  Smukt billede (hvordan får man det i den str. – mine bliver altid så små).

  Jeg melder mig under fanen med sædevarmen 🙂 Er lidt kuldeskær. Har endda måttet have liv i brændeovnen de sidste 2 aftener.

  Bliver altid i godt humør når jeg læser din bog 🙂

  Reply
 • Perle
  30. august 2007 at 17:55

  Blog, ikke 🙂 Ikke bog hehe

  Reply
 • Catarina
  30. august 2007 at 19:09

  Jonna, har hørt i min ørresnegl at det er det 😀

  Perle, jeg laver billedet i den str. jeg vil have det – i dette tilfeldje er det 530 px billederne i sidebaren er lavet med en max brede på 180. Jeg er ikke sikke på hvordan man kan rette det hos dig, sorry 😉

  Ja – vi har også haft gan i den herhjemme, det er også kun fordi det er mig der fryser, de andre gør det ikke 😆

  Reply

Skriv en kommentar