Den er næsten sprunget ud

30. august 2007

.. og det betyder at efteråret er lige om hjørnet. Det kan også mærkes på luften om morgenen, den er betydelig koldere og jeg løber længere i shorts, men er gået over til ¾ lange tights som lige dækker mine knæ så de ikke bliver kolde.

blomst1.jpg

Bilen er også små-kold at sætte sig ud i om morgenen og inden længe skal sædevarmen nok tændes på 1, senere ryger den nok op på 3 🙂
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

4 kommentar

 • Reply Jonna 30. august 2007 at 15:27

  HVOR ER DEN SMUK NÆSTEN MERE NU END NÅR DEN ER HELT SPRUNGET UD, ER DET IKKE EN SANKTHANS BLOMST?

 • Reply Perle 30. august 2007 at 17:20

  Smukt billede (hvordan får man det i den str. – mine bliver altid så små).

  Jeg melder mig under fanen med sædevarmen 🙂 Er lidt kuldeskær. Har endda måttet have liv i brændeovnen de sidste 2 aftener.

  Bliver altid i godt humør når jeg læser din bog 🙂

 • Reply Perle 30. august 2007 at 17:55

  Blog, ikke 🙂 Ikke bog hehe

 • Reply Catarina 30. august 2007 at 19:09

  Jonna, har hørt i min ørresnegl at det er det 😀

  Perle, jeg laver billedet i den str. jeg vil have det – i dette tilfeldje er det 530 px billederne i sidebaren er lavet med en max brede på 180. Jeg er ikke sikke på hvordan man kan rette det hos dig, sorry 😉

  Ja – vi har også haft gan i den herhjemme, det er også kun fordi det er mig der fryser, de andre gør det ikke 😆

 • Skriv en kommentar