Tilbage på matriklen

2. september 2007

..efter en dejlig weekend i Haderslev, hvor vi blev vist rundt på X-Yachts og hørte om deres produktions metoder. Et meget spændende besøg hvor vi også hørte, at kun én person, har fået lov til at tegne sine egne både og herren det var såmænd Hr. Møller.

x-yachts2.jpg

Sejlbådene  bliver bygget næsten på samme måde som biler, der findes en slags udstyrsliste som kunderne kan vælge ud fra jo mere ekstraudstyr jo dyrere sejlbåd.

x-yachts1.jpg

Haderslev er en rigtig hyggelig by og denne weekend var der også jazzfestival, ikke at jeg er specielt vild med jazz, men når der er forskellige arrangementer rundt omkring i byen er det nu meget hyggeligt.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Hege 2. september 2007 at 20:56

  Jo, takk – den var da lekker nok.

 • Reply Deborah 3. september 2007 at 10:49

  Den er hammerlækker, helt sikkert! Desværre er jeg en af de mennesker, der bliver søsyg næsten bare jeg ser på et glas vand, hvorfor det med at sejle ikke er højt på min ønskeliste!

 • Reply Catarina 4. september 2007 at 06:38

  Hege, ja hvis den lå i middelhavet, og det var sommer, så kunne jeg godt overtales 🙂

  Deborah, ja hvis man har det som dig, så er det ikke sjovt at befinde sig på en båd, der froetrak jeg nok også landjorden 😉

 • Skriv gerne en kommentar