Menu
Dagligdagen

Pris

Jeg er af Deborah, blevet tildelt prisen “Blogging Community Involvement Award”, det er jeg meget beæret over, for kriterierne for at få prisen er;

Schmooze Award er prisen til bloggere som ubesværet snor deres veje ud og ind af blogosfæren og efterlader venlige spor og smil og på den måde, med glæde, skaber nye venner på vejen. De indskrænker ikke deres besøg til kun at gælde de rige og succesfulde men bruger også tid på at byde nye bloggere velkomne. De er dem som drager hinanden ind i meningsfulde samtaler og de nægter at lade sig nøje med en simpel hilsen (goddag) – i hele processen lykkes det dem at skabe en følelse af nærhed og venskab.

Jeg synes dog ikke at jeg har fortjent sådan en pris, det er der til gengæld rigtig mange andre der har. Min begrundelse for det, formår Liselotte at udtrykke, langt bedre end jeg.

Med prisen følger også, at man skal udnævne fem, som man synes skal have denne pris. Jeg vil ikke udnævne fem, da jeg ikke vil fremhæve nogen frem for andre.

3 kommentar

 • Deborah
  9. september 2007 at 12:48

  Jeg må indrømme, jeg har svært ved at forstå, hvorfor både du og Liselotte, som så mange andre, har problemer med, at man gerne vil fremhæve nogen. Vi er da ikke ens, og der ér da forskel på, hvad folk gør, og ikke gør? Hvorfor må det ikke fremhæves? Det forstår jeg ikke en dyt af!? At du så ikke vil fremhæve nogen, er jo dit valg – jeg forstår det bare slet ikke! Jeg kunne godt have givet prisen til flere, men har allerede givet til flere end jeg skulle, men hvorfor så beskeden, hvorfor ikke bare takke og være glad for prisen. Hvis du får den, er det jo fordi, den (i dette tilfælde) synes, at det gør du, og så virker ovenstående altså som lidt af en “spand kold vand” på mig ihvertfald!

  Reply
 • […] udsagn om, at man ikke vil fremhæve nogen fremfor nogen andre (Catarina), også Ole var inde på, at han ikke fortjener! Det passer ikke! Liselotte mener, at vi generelt […]

  Reply
 • Deborah
  10. september 2007 at 09:29

  Som jeg har skrevet på min blog, er intet sagt for at generer nogen. Jeg har undret mig højt, og det jeg undrede mig over, og følte som afvisning var din sidste sætning. Og som jeg skriver, det kan jo være min fejl helt og aldeles, og det er det åbenbart, da jeg har opfattet noget, du ikke mente. Det beklager jeg!

  Reply

Skriv en kommentar