En dejlig lang weekend

14. september 2007

..er hvad jeg har udsigt til om 7 ½ time. Jeg har nemlig taget fri på mandag, fordi en veninde og jeg skal på vores ½ årlige shoppingtur. Vi har gjort det til en tradition, at hvert forår og hvert efterår tager vi ud og shopper.

Vi plejer at tage til Odense, for at gøre vores indkøb, men denne gang har vi ændret planer. Vi er helt sikre på, at Fields trænger til lidt økonomisk støtte, så pas du heller på hvis du også skal i Fields på mandag, for der kommer der to blondiner (kloge forstås) som skal powershoppe.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Marianne/Amager 14. september 2007 at 12:19

  Takker Catarina – for at du advaret mig. Jeg er nabo til Fields, hø hø, hvis bare i ikke taler så højt så opdager folk nok ikke i er fra provinsen (:-))
  Det lyder som en mægtig god ide du og veninden har der…. god weekend og jeg er jo i Odense næste weekend. Husbonden skal løbe DM i marathon

 • Reply Perle 14. september 2007 at 13:45

  Åhhh, tag mig med hehe ;o) Det lyder bare super lækkert.

  Rigtig god weekend.

 • Reply Catarina 14. september 2007 at 16:42

  Ja Marianne hold du dig heler væk 😆 Det kan være vi ses i Odense – held og lykke med manden.

  Perle, ja det er ikke så ringe enda 😛 God weekend til dig også.

 • Skriv gerne en kommentar