Menu
Arbejdslivet / Kvindeliv

Jeg tror

.. godt jeg kan tillade mig, at kalde dagen i dag for lang. Jeg kørte hjemmefra kl. 07:05 i morges og er først lige ankommet herhjemme for et øjeblik siden. Min hjerne er næsten holdt op med at fungere, så sofaen bliver det foretrukne møbel inden jeg vælter ind i seng.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Hege
  24. september 2007 at 22:01

  Så har du vel gjort deg fortjent til lønnen din 🙂

  SVAR
 • Catarina
  25. september 2007 at 07:38

  Det vil jeg da håbe Hege 😆

  SVAR

Skriv en kommentar