Jeg tror

24. september 2007

.. godt jeg kan tillade mig, at kalde dagen i dag for lang. Jeg kørte hjemmefra kl. 07:05 i morges og er først lige ankommet herhjemme for et øjeblik siden. Min hjerne er næsten holdt op med at fungere, så sofaen bliver det foretrukne møbel inden jeg vælter ind i seng.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Hege 24. september 2007 at 22:01

    Så har du vel gjort deg fortjent til lønnen din 🙂

  • Reply Catarina 25. september 2007 at 07:38

    Det vil jeg da håbe Hege 😆

  • Skriv en kommentar