Det skal jeg se

26. september 2007

Søren og Søren på DR kl. 20:00. Så kan jo altid sende Søren køkkenet bagefter 😆
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Hege 26. september 2007 at 20:59

    Selv her i Norge ser jeg på Søren Ryge på web-tv av og til.

  • Reply Catarina 27. september 2007 at 06:18

    Nå ja, det er jo også en mulighed 😉

  • Skriv en kommentar