Ingredienser:
• Æbler
• Brun farin
• Rosiner
• Mandler
• Smør
• Kanel
Halver æblerne og udkern kernehuset med en teske. Med løs hånd kommes først brun farin dernæst rosinerne og mandlerne på de halve æbler. Til slut en stor klat smør som drysses med kanel.
Bages i 15-20 min. ved 200 grader.
Serveres enten som de er, hvilket jeg godt kan lide, eller med en lille kugle vanilieis.
11 kommentar
Hege
27. september 2007 at 20:28Drømmer var vel det rette ordet på dem. Mmmm!!!!
Kari
27. september 2007 at 21:16Det er bare guf dessert. Jeg er bare den eneste her hjemme, der kan li’ dem.
Velbekomme og håber de smagte.
Catarina
28. september 2007 at 06:18Hege, ja og de smagte ligeså 😉
Kari, hvor er det synd, her er vi alle vilde med dem og ekstra godt er det hvis der kommer en kugle vanilleis på toppen 😀
Jonna
28. september 2007 at 09:15Det ser godt ud tror det skal være min dessert i aften for det er jo med at bruge æbler nu de er alle vegne.
Catarina
28. september 2007 at 13:53Ja der er jo rigeligt af dem.
Pia
28. september 2007 at 14:33Ved godt jeg er lidt smådum, i et køkken ihvertfald, men bliver de bagt eller bare guffet rå?
cissan
28. september 2007 at 15:30Åh, så gott det ser ut!
Snygg blogg du har!
HA det bra
kram
Catarina
28. september 2007 at 16:55Pia, jeg har lige sat opskriften ind under billedet 😆
Cissan, tak for roserne og velkommen til 🙂
Pia
28. september 2007 at 23:33tak:)
Sifka
29. september 2007 at 19:20Det er da godt at der er søndagsåbent de gode steder, for jeg blir vist lige nødt til….
Ha’ en dejlig aften:)
Catarina
30. september 2007 at 08:55Sifka, glæd dig der smager himmelsk 😉
God søndag.