Menu
Bageriet

Fyldte bagte æbler

Ingredienser:

• Æbler
• Brun farin
• Rosiner
• Mandler
• Smør
• Kanel

Halver æblerne og udkern kernehuset med en teske. Med løs hånd kommes først brun farin dernæst rosinerne og mandlerne på de halve æbler. Til slut en stor klat smør som drysses med kanel.

Bages i 15-20 min. ved 200 grader.

Serveres enten som de er, hvilket jeg godt kan lide, eller med en lille kugle vanilieis.

11 kommentar

  • Hege
    27. september 2007 at 20:28

    Drømmer var vel det rette ordet på dem. Mmmm!!!!

    Reply
  • Kari
    27. september 2007 at 21:16

    Det er bare guf dessert. Jeg er bare den eneste her hjemme, der kan li’ dem.
    Velbekomme og håber de smagte.

    Reply
  • Catarina
    28. september 2007 at 06:18

    Hege, ja og de smagte ligeså 😉

    Kari, hvor er det synd, her er vi alle vilde med dem og ekstra godt er det hvis der kommer en kugle vanilleis på toppen 😀

    Reply
  • Jonna
    28. september 2007 at 09:15

    Det ser godt ud tror det skal være min dessert i aften for det er jo med at bruge æbler nu de er alle vegne.

    Reply
  • Catarina
    28. september 2007 at 13:53

    Ja der er jo rigeligt af dem.

    Reply
  • Pia
    28. september 2007 at 14:33

    Ved godt jeg er lidt smådum, i et køkken ihvertfald, men bliver de bagt eller bare guffet rå?

    Reply
  • cissan
    28. september 2007 at 15:30

    Åh, så gott det ser ut!
    Snygg blogg du har!
    HA det bra
    kram

    Reply
  • Catarina
    28. september 2007 at 16:55

    Pia, jeg har lige sat opskriften ind under billedet 😆

    Cissan, tak for roserne og velkommen til 🙂

    Reply
  • Pia
    28. september 2007 at 23:33

    tak:)

    Reply
  • Sifka
    29. september 2007 at 19:20

    Det er da godt at der er søndagsåbent de gode steder, for jeg blir vist lige nødt til….

    Ha’ en dejlig aften:)

    Reply
  • Catarina
    30. september 2007 at 08:55

    Sifka, glæd dig der smager himmelsk 😉

    God søndag.

    Reply

Skriv en kommentar