Åh ja

29. september 2007

Vejret i dag passer mig ganske udmærket, så kan jeg med god samvittighed hygge mig indenfor. De unge mennesker, som huset er fyldt med, tager et smut ind til Odense for at shoppe.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Marianne/Amager 29. september 2007 at 12:42

    Jeg sidder også her og skal tage mig samen til at gå ud og handle, skal bl.a. i FIELDS (ELgiganten) – den nye vaskemaskine er brudt sammen. Odense det gad jeg godt, igen. Men som du er jeg mest idag til at sidde i sofaen….

  • Reply Catarina 29. september 2007 at 16:47

    Marianne, ja jeg kom lige lidt afsted en tur på en lille time så var jeg hjemme igen.

  • Skriv en kommentar