Åh ja

29. september 2007

Vejret i dag passer mig ganske udmærket, så kan jeg med god samvittighed hygge mig indenfor. De unge mennesker, som huset er fyldt med, tager et smut ind til Odense for at shoppe.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Marianne/Amager 29. september 2007 at 12:42

    Jeg sidder også her og skal tage mig samen til at gå ud og handle, skal bl.a. i FIELDS (ELgiganten) – den nye vaskemaskine er brudt sammen. Odense det gad jeg godt, igen. Men som du er jeg mest idag til at sidde i sofaen….

  • Reply Catarina 29. september 2007 at 16:47

    Marianne, ja jeg kom lige lidt afsted en tur på en lille time så var jeg hjemme igen.

  • Skriv gerne en kommentar