Dejlig afslappet søndag

7. oktober 2007

Da butikkerne havde søndagsåben i Odense i dag, besluttede vi, at smutte ud i Rosengårdscentret og ose rundt. Christian fandt et par bukser og en ret lækker trøje ellers blev der ikke købt det store.

steg1.jpg

Da vi atter befandt os herhjemme blev “søndagsstegen” sat over. For pokker hvor den spredte en fantastiske aroma rundt i hele huset, det var lige før ingen af os kunne vente til den havde simret nok på komfuret.

steg2.jpg

Det er nok mest en rigtig vinter ret, men vi kunne altså ikke vente og for pokker da, den smagte lige så godt som den havde duftet.

Nu vil jeg smide mig i sofaen og se lidt nyheder. God aften derude.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Pia 7. oktober 2007 at 21:59

  Jeg er fløjtende ligeglad med hvilken årstid maden hører til, er det noget jeg godt ka li, så er det bare i skrutten med det. Uhmmmm, jeg elsker simpelthen bare grydestege, for ikke at tale om den sovs der bliver deraf, åhhh jeg får alt for lidt af den slags sovs, såk:)

 • Reply Marianne/Amager 7. oktober 2007 at 23:29

  Jeg kan godt forstå han behøvede nye bukser – når han står og maler i sine fine sorte bukser 🙂 Og alt god mad kan spises hele året….

 • Reply Catarina 8. oktober 2007 at 17:40

  Åh ja sovsen Pia, den var god kan jeg sige dig 🙂

  Marianne 😀

 • Skriv en kommentar