Menu
Familieliv

Fredag, lørdag og søndag

-har stået på “projekt stue”. Fredag da jeg kom hjem fra arbejde, var gulvmanden her endnu. Han gik først da han var helt færdig. Det var rigtigt dejligt, at vi ikke skulle have et halvfærdigt gulv hen over weekenden.

Fredag aften blev for mit vedkommende brugt på at male fodpaneler og fredagshygge med familien. Lørdag startede som fredag sluttede, nemlig med at male, da det så var gjort blev der også tid til at komme ud og nyde det dejlige vejr. Vi skulle have givet vores stole hvidolie, og før det kunne påføres, skulle stolene vaskes grundigt af. Sådan en afvaskning er nu engang bedst at gøre under åben himmel. Nu er de blevet supre flotte igen, nu skal de kun lige have noget andet betræk, så er de tip top.

stole.jpg

Nu er stuen ved at være på plads igen, det eneste der nu mangler, er den nye brændeovn, men den bliver først leveret og installeret på tirsdag.

hygge.jpg

Sofaen er nu igen indbydende med alle puderne og den er begyndt at kalde på mig og det vare ikke længe inden jeg lystre. Musikken er atter på plads i kisten, så jeg har kunne hører radio i dag.

sofa.jpg

Nu var det så lige, at jeg godt lige kunne bruge at have ferie allerede nu, men det har jeg ikke. Jeg har først ferie torsdag og fredag.

Go’ søndag aften 😀

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Jonna
  14. oktober 2007 at 18:32

  Hvor ser det flot ud dejligt i nu er nået så langt. Tillykke med det må være skønt i er næsten færdig.

  Reply
 • Marianne/Amager
  14. oktober 2007 at 21:32

  Hvor det blvet flot – det hele. Det er jo som et helt nyt hjem – skønt når vi nu går den mørkere tid i møde. Tillykke med resultatet

  Reply
 • Perle
  14. oktober 2007 at 21:43

  Ser dejligt og hyggeligt ud. Ikke noget som et rum der er blevet istandsat/moderniseret. Lækkert.

  Hvilken brændeovn skal I have?

  God søndag aften selv 🙂

  Reply
 • Catarina
  15. oktober 2007 at 08:55

  Tusinde tak, ja vi er også meget tilfredse med resultatet 😛 Jeg smider et billede af brændeovnen når den er på plads 😉

  Reply
 • Hege
  15. oktober 2007 at 17:09

  Så flink du har vært. Sånne oppussingsprosjekter er ganske slitsomme. Alt blir stående på hodet, og så blir man litt opp ned selv også. Nå kan du synke ned i sofaen med god samvittighet. Jeg sitter akkurat nå i min – med dårlig ditto.

  Reply
 • Catarina
  15. oktober 2007 at 18:33

  Ja, jeg er lidt mat i sokkerne i dag. Men der går jo over og i morgen er jeg sikkert på toppen igen 🙂

  Nej du har ikke noget at have dårlig samvittighed over 🙂 . Du har fået taget nogle dejlige billeder og taget os andre med på fjællet 😉

  Reply

Skriv en kommentar