Menu
Familieliv

Så kom den

.. den nye brændeovn. Den er ret flot, hvis jeg må sige det selv 😉 Ja ja… jeg ved det godt, en brændeovn er en brændeovn, men alligevel…. den er skisme flot.

ovn.jpg

Jeg glæder mig til, at vi kan tænde op i den, men det må vi dog først i morgen. De, brændeovnsfolkene, måtte nemlig lave et nyt hul ind til skorstenen, da det fra den gamle brændeovn ikke passende, derefter skulle det gamle hul lukkes og det hele pudses op, og det skal lige tørre først.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

8 kommentar

 • Hege
  16. oktober 2007 at 18:20

  Det var da en utrolig lekker ovn. Akkurat en sånn min mann drømmer om. Han vil rive ut vår gammeldags peis og installere noe i likhet av din. Hvilket merke er den?

  Reply
 • Catarina
  16. oktober 2007 at 18:34

  Hege, det er en SCAN ovn. Jeg glæder mig til vi skal have den tændt 🙂

  Reply
 • Perle
  16. oktober 2007 at 18:58

  En brændeovn er da ikke bare en brændeovn. Der er flotte og der er grimme 😉

  Jeres den er superflot. SCAN Pejs har mange flotte. Vi valgte selv en Scan 25/25-5 for 2 år siden i samme farve som jeres. Og det er bare lykken. Og som jer har vi også glasplade.

  Skal skorstensfejeren ikke forbi og godkende den?

  Gad vide om I har den samme underlige skorstensfejer som vi har…tror lige jeg skrive om ham på min blog senere 🙂

  Nyyyd jeres første optændingsdag.

  Reply
 • Ella
  16. oktober 2007 at 19:06

  Hvor er den smuk, den er nærmest widescreen 🙂

  Reply
 • Catarina
  16. oktober 2007 at 19:09

  Perle, Dem fra pejsecentret er godkendte og sender bare besked til skorstensfejeren om at der er kommet ny ovn.

  Jeg har aldrig mødt vores skorstensfejer, så om han er underlig det ved kun skorstenen 😉 Jeg glæder mig til at læse om jeres 😆

  Ella, ja og jeg glæder mig til at se ilden danse bag glasset.

  Reply
 • Hege
  16. oktober 2007 at 21:52

  Da må jeg fortelle deg noe morsomt. Eierskapet i Scan er nå overtatt av norske Jøtul. Jøtul holder til her i vår by. En av deres norske representanter heter Marius Torjusen, og han har akkurat flyttet til Odense sammen med sin kone og sin nyfødte baby. Der er han marketingsjef for Jøtul/Scan. Marius har vokst opp rett nede i gaten her, og er sønnen til våre venner.

  Mrsmt!

  Reply
 • Marianne/Amager
  17. oktober 2007 at 00:03

  Ej, hvor er jeg misundelig. Har ikke det der ligner en brændeovn og det er bare det hyggeligste der findes…. suk………. vil også se billeder af ild i ovenen. Sjov og fantastisk historie Hege beskriver…

  Reply
 • Catarina
  17. oktober 2007 at 06:35

  Hege, nej hvor er det sjovt, det er jo lige før jeg kunne rende ind i ham 🙂 én som I kender. Verden er altså lille 😆

  Marianne, ja det er hyggeligt mest her om efteråret og vinteren 😉 Du skal nok få et billede med ild i.

  Reply

Skriv en kommentar