Lige om lidt er det min tur

17. oktober 2007

..til at gå på efterårsferie. Umm det er nu helt lækket med sådan en lang weekend. Sønnike har selv valg hvad vi skulle lave og i morgen står den på shoppetur. Turen går til Kolding Storcenter, som sønnike mener, er mere spændende en vores lokale Rosengårdcentret. Det er nu nok mere fordi han oftest har været i det “lokale” og kun et par enkelte gange i det “fremmede”.

ferie.jpg
Fotoet er taget på Helnæs

Men dejligt bliver det, at komme lidt ud i det blå sammen med sønnike. Det er ikke så tit det sker, da han er ved at gå egne veje.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marianne/Amager 17. oktober 2007 at 16:29

  Jeg kan godt forstå ham………… når jeg har mulighed så vælger jeg også en gågade eller et butikscenter længere væk – det er altså sjovere Catarina!

 • Reply Catarina 17. oktober 2007 at 16:58

  Marianne, ja jeg ved det godt, jeg gør det jo selv ind imellem. Jeg er glad for ha ikke valgte Fields 😆

 • Reply Pia 20. oktober 2007 at 07:53

  Åh ja, det er ikke lige just flere oplevelser man får med sine børn når de bliver store, så jeg ville også bare nyde i stor stil:)

 • Reply Catarina 20. oktober 2007 at 08:05

  Pia, det gør jeg også 😉

 • Leave a Reply