Lige om lidt er det min tur

..til at gå på efterårsferie. Umm det er nu helt lækket med sådan en lang weekend. Sønnike har selv valg hvad vi skulle lave og i morgen står den på shoppetur. Turen går til Kolding Storcenter, som sønnike mener, er mere spændende en vores lokale Rosengårdcentret. Det er nu nok mere fordi han oftest har været i det “lokale” og kun et par enkelte gange i det “fremmede”.

ferie.jpg
Fotoet er taget på Helnæs

Men dejligt bliver det, at komme lidt ud i det blå sammen med sønnike. Det er ikke så tit det sker, da han er ved at gå egne veje.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
4 thoughts on “Lige om lidt er det min tur”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.