Køkkenet og bryggerset

koekken.jpg 

Det er ikke de store grundlæggende forandringer der er sket i køkkenet, da selve indretningen passede mig rigtigt fint. Jeg skal ikke bruge mange skridt for at nå det hele og det passer mig glimrende.

koekkenet.jpg

Bryggerset er blevet meget indbydende, jeg har desværre ikke billeder fra før, men forestil jeg en gammel bordplade med en stålvask i med et kedeligt rødt forhæng og modsat, frit udsyn til gasfyret og varmtvandsbeholderen, så har I vores gamle bryggers.

bryggerset.jpg

Emhætten har fået motoren op på loftet og er derudover blevet lydisoleret, så når den kører på fuld knald, svare det til den gamle på laveste trin. Vores bordplader er af noget der hedder Silestone, hel helt fantastisk sten materiale. De virker ikke så kolde og hårde som granit men det er de selvfølgelig. Men det er den lidt “ru” (leather) overflade der gør det.

diverse_koekken.jpg

Alt i alt er vi super godt tilfreds med vores valg og med det endelige resultat, som passer rigtigt godt til resten af huset.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
13 thoughts on “Køkkenet og bryggerset”

 • WAUW hvor ser det godt ud Catarina!!! Nyder du at lave mad i dit køkken igen 🙂 Og så er det fantastisk at få vaskemaskinen og tumbleren op i god arbejdshøjde.

  God weekend 🙂

 • Perle Er du sviller – jeg er helt vild med at lave mad 😆
  Arbejdshøjden er knald god, det fungere super godt.

  Ella Mange tak – ja hvis det ikke gør, er det næsten umuligt at holde ud 🙂

 • Perle, huset blev født med fladt tag, men for 7 år siden lagde de tidligere ejer nyt tag på og det blev et med rejsning. De huller du ser, er de gamle lyskasser fra dengang. I forbindelse med ombygningen har vi fået lavet strømudtag i ”hullerne” så vi kan sætter lamper derop, hvis vi på et tidspunkt ønsker det. Lige nu synes vi der egentlig er rigeligt med lys derude.

  Marianne, mange tak 😉

  Helle, 😆

  Kari, tak.. ja det synes vi også. Vi prøver at gå efter de rene og lige linier, da det er det der passer bedst til husets stil 😛

  Soltoften1000 tak 😀

 • Gratulerer, gratulerer, gratulerer. Det ble skikkelig lekkert. Den enkle, lyse stilen er virkelig flott. Jeg er grønn av misunnelse. Særlig over vaskerommet. Mitt er et evig rot nede i kjelleren. Så flinke dere har vært. Kos dere med det de neste tyve år.

 • Pia, takker 😆

  Stine, nop jeg bruger rigtig meget tid både i bryggerset og køkkenet 😛

  Hege, takker mange gange, ja vi regner også med at det holder vores tid her i huset ud 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.