Atypisk Mortensaftens Menu

10. november 2007

Selvom vi alle er vilde med andesteg har vi alligevel valgt ikke at spise and – eller gåsesteg i aften, mortensaften. Vi har prøvet, men glæden over menuen juleaften forsvinder simpelthen og det har jeg juleaften for kær til. Vi kan sagtens finde på at lave rosastegte andebryster, men ikke en helstegt med hele svineriet.

I år skal vi have en dejlig gullasch som har stået og simret og udsendt liflige dufte det meste af eftermiddagen.

gullasch.jpg

Til gullaschen skal vi have kartoffel-gullerods-selleri mos.

mos.jpg

Desserten har der været demokratisk afstemning om og jeg tabte. Jeg ville gerne have haft stegte bananer med vaniljeis og hakket chokolade, men i stedet bliver det masser af udskåret frisk frugt med råcreme til. Put det er heller så ringe endda.

Kan I alle have en dejlig Mortens(lørdag)aften 😀

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

 • Reply Helle 10. november 2007 at 17:32

  Det er da også lækkert Catarina. Jeg er egentlig ikke den store traditionsfreak, men min familie tror de skal dø, hvis de ikke får “and med” alt iaften. :mrgreen: Meeeen jeg kan nu også godt tage hele menuen et par gange inden nytår. 😀 Velbekomme.
  Frugt med råcreme, det skal vi vist også snart ha’ igen, det er længe siden sidst. ❓

 • Reply Catarina 10. november 2007 at 18:02

  Helle, efter jul går det meget bedre men flere gange 😉

  Velbekomme til dig.

 • Skriv gerne en kommentar