Atypisk Mortensaftens Menu

10. november 2007

Selvom vi alle er vilde med andesteg har vi alligevel valgt ikke at spise and – eller gåsesteg i aften, mortensaften. Vi har prøvet, men glæden over menuen juleaften forsvinder simpelthen og det har jeg juleaften for kær til. Vi kan sagtens finde på at lave rosastegte andebryster, men ikke en helstegt med hele svineriet.

I år skal vi have en dejlig gullasch som har stået og simret og udsendt liflige dufte det meste af eftermiddagen.

gullasch.jpg

Til gullaschen skal vi have kartoffel-gullerods-selleri mos.

mos.jpg

Desserten har der været demokratisk afstemning om og jeg tabte. Jeg ville gerne have haft stegte bananer med vaniljeis og hakket chokolade, men i stedet bliver det masser af udskåret frisk frugt med råcreme til. Put det er heller så ringe endda.

Kan I alle have en dejlig Mortens(lørdag)aften 😀




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle 10. november 2007 at 17:32

    Det er da også lækkert Catarina. Jeg er egentlig ikke den store traditionsfreak, men min familie tror de skal dø, hvis de ikke får “and med” alt iaften. :mrgreen: Meeeen jeg kan nu også godt tage hele menuen et par gange inden nytår. 😀 Velbekomme.
    Frugt med råcreme, det skal vi vist også snart ha’ igen, det er længe siden sidst. ❓

  • Reply Catarina 10. november 2007 at 18:02

    Helle, efter jul går det meget bedre men flere gange 😉

    Velbekomme til dig.

  • Skriv et svar til Catarina Annuller kommentar