Menu
Livet

Blogfødselsdag

Ja, i dag er det så ét år siden at denne blog blev født. Da jeg startede, var den en blog hvor der ikke kunne skrives kommentarer, da hele bloggen var baseret på en Microsoft Access database. Jeg skrev direkte ind i databasen og uploadede så derefter til min server. Jeg skrev kun en 2-3 gange om uge og det var ikke de store indlæg, ej heller så mange billeder som nu, da jeg jo skulle kode det hele fra bunden, hver gang der kom et indlæg.

Her i februar, overgik jeg så til WordPress. I starten var der lidt forvirring omkring stilen her på bloggen, men langsomt fandt den sig til rette.

Hvor lang tid den får lov til at leve, det ved jeg ikke. Jeg mener selv, at så længe jeg hygger mig med at skrive og jeg ikke ser det som et must, så er det ok, at den lever. Det øjeblik det ændre sig og jeg begynder, at undskylde for manglende indlæg og føler mig forpligtet til at skrive, så stopper jeg, for så er jeg blevet en slave af mediet og det vil ikke være sundt for mig.

9 kommentar

 • Helle
  10. november 2007 at 09:54

  Tillykke med jubilæet Catarina. Jeg synes, at din blog er et rart og hyggeligt sted at komme. jeg kan godt forstå dine tanker om bloggeri, det skal være noget man gør, fordi man synes at det er rart, ikke en sur pligt, hvor mediet har taget magten. Jeg håber, at du får mange gode år med din blog – mig slipper du ikke for. 😉

  Reply
 • Anita
  10. november 2007 at 10:05

  Tilykke med bloggen og også med det fine nye hjem, I har fået 🙂

  Reply
 • Catarina
  10. november 2007 at 10:28

  Mange tak Helle…. og i lige måde 😆

  Anita mange tak skal du have 😉

  Reply
 • Mariann
  10. november 2007 at 11:19

  Tillykke med jubilæet.
  Hvor ser dit køkken bare hyggeligt ud, jeg bliver faktisk en lille smule misundelig 🙂
  Mvh.
  Mariann

  Reply
 • Soltoften
  10. november 2007 at 11:30

  Hjertelig tillykke med jubilæet. Det er utroligt, som tiden flyver afsted ikke?

  Jeg synes, du har en skøn blog, som jeg nyder at besøge. Nogle dejlige indlæg og tanker. Men jeg forstår dig 100% mht., at det ikke må blive en surt pligt. Man kan hurtigt gå hen og lide af “blogmani” (eller hvad man nu skal kalde det). Er liiiige nød til at besøge alle de blogs, man læser, er liiiige nød til at skrive et indlæg o.s.v. Man skal indimellem liiiige tage sig selv i nakken, så det ikke tager overhånd….jeg skal ihvert tilfælde i perioder.

  Men dejlig blog, som jeg håber, du bliver ved med at have i mange år fremover 😉

  Reply
 • judith
  10. november 2007 at 12:19

  Et tillykke skal det også lyde herfra:-) ( også med dit nye køkken)

  Reply
 • Catarina
  10. november 2007 at 14:24

  Mariann, mange tak skal du have 😉 og velkomme her til.

  Soltoften, tusinde tak for de rosende ord. Ja tiden flyver bare af sted og indimellem er jeg også nød til at stoppe mig selv, ganske som du siger. Jeg håber også at jeg kan ”styre” det i længden, for så får bloggen her, helt sikkert lov til at leve længe. 😎

  Judith, 2 gange tak 😆

  Reply
 • Ella
  10. november 2007 at 19:02

  Tillykke med jubilæet. Jeg hygger mig med at besøge dig herinde 🙂

  Reply
 • Catarina
  11. november 2007 at 08:23

  Ella, mange tak skal du have. Du er velkommen så tit du har lyst 😉

  Reply

Skriv en kommentar