Det bliver en god vinter

11. november 2007

Sidder og blader i en ny kogebog Søren hjembragte i går. Det er “The American Way” af Ulrik Boesen. Der er mange opskrifter som jeg bliver nød til at prøve denne vinter, lige nu må den gerne blive lang.

bog.jpg

Der er opskrifter på alt det jeg smagte da jeg var derover. Der er selvfølgelig også masser af opskrifter på noget jeg ikke har hørt om. Hvem har hørt om Chokoladetærte med skumfiduser eller President Johnson’s Famous Cheese Dip for ikke at snakke om Intoxicated Chicken? …… ikke jeg 😀

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Marianne/Amager 12. november 2007 at 00:11

    Den bog fik jeg får ca. et måned siden af min Mor og der er så mange skønne opskrifter og historier. Prøv løgsuppen – den er nem og smager vidunderlig………

  • Reply Catarina 12. november 2007 at 17:18

    Jeg glæder mig til at prøve rigtig mange af opskrifterne også løgsuppen 🙂

  • Skriv gerne en kommentar