Menu
Familieliv / Kunst, kultur, sport & mad

Det bliver en god vinter

Sidder og blader i en ny kogebog Søren hjembragte i går. Det er “The American Way” af Ulrik Boesen. Der er mange opskrifter som jeg bliver nød til at prøve denne vinter, lige nu må den gerne blive lang.

bog.jpg

Der er opskrifter på alt det jeg smagte da jeg var derover. Der er selvfølgelig også masser af opskrifter på noget jeg ikke har hørt om. Hvem har hørt om Chokoladetærte med skumfiduser eller President Johnson’s Famous Cheese Dip for ikke at snakke om Intoxicated Chicken? …… ikke jeg 😀

2 kommentar

 • Marianne/Amager
  12. november 2007 at 00:11

  Den bog fik jeg får ca. et måned siden af min Mor og der er så mange skønne opskrifter og historier. Prøv løgsuppen – den er nem og smager vidunderlig………

  Reply
 • Catarina
  12. november 2007 at 17:18

  Jeg glæder mig til at prøve rigtig mange af opskrifterne også løgsuppen 🙂

  Reply

Skriv en kommentar