Stille søndag

11. november 2007

Sønnike er med hele fodboldklubber inde på Odense Stadion for at se kampen mellem OB og Randers FC. Søren og jeg har gået og smånusset med hver vores og sidder nu og nyder en god kop kaffe og duften af den chokoladekage som sender liflige dufte ud fra ovnen.

soendag.jpg

Når kagen er færdig og afkølet skal den flækkes lægges sammen med abrikos mos inden den for får chokoladeglasur ud over sig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

3 kommentarer

 • Reply Jonna 11. november 2007 at 16:42

  Et stykke der af til kaffen ville ikke være dårlig, håber Randers fc vinder der er jo der jeg bor.

 • Reply Helle 11. november 2007 at 16:58

  Øv uafgjort 😉 Den kage lyde lækker, jeg skal da vist prøve, at lægge min chokoladekage sammen med abrikosmos, jeg elsker nemlig abrikosmos. 🙂

 • Reply Catarina 11. november 2007 at 17:52

  Jonna, som Helle sige blev uafgjort 🙂 Jeg skal nok sende et stykke med luftpost til Randers 😆

  Helle, det er bare guf og sååå nemt at lave 😉

 • Skriv gerne en kommentar