Stille søndag

11. november 2007

Sønnike er med hele fodboldklubber inde på Odense Stadion for at se kampen mellem OB og Randers FC. Søren og jeg har gået og smånusset med hver vores og sidder nu og nyder en god kop kaffe og duften af den chokoladekage som sender liflige dufte ud fra ovnen.

soendag.jpg

Når kagen er færdig og afkølet skal den flækkes lægges sammen med abrikos mos inden den for får chokoladeglasur ud over sig.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Jonna 11. november 2007 at 16:42

  Et stykke der af til kaffen ville ikke være dårlig, håber Randers fc vinder der er jo der jeg bor.

 • Reply Helle 11. november 2007 at 16:58

  Øv uafgjort 😉 Den kage lyde lækker, jeg skal da vist prøve, at lægge min chokoladekage sammen med abrikosmos, jeg elsker nemlig abrikosmos. 🙂

 • Reply Catarina 11. november 2007 at 17:52

  Jonna, som Helle sige blev uafgjort 🙂 Jeg skal nok sende et stykke med luftpost til Randers 😆

  Helle, det er bare guf og sååå nemt at lave 😉

 • Skriv en kommentar