Vi er til opladning

11. november 2007

..nej det er nu ikke helt rigtigt, selvom der her i huset, findes et par “hanstik” og ét enkelt “hunstik”, nej vi lader så men bare batterierne op, til endnu en uge med gøremål og aftaler. Heldigvis er vi så privilegerede, at vi mere elle mindre selv kan bestemmer, hvor fyldte vi har lyst til at vores kalendere skal være.

lys.jpg

Nu får vi at se hvad ugen bringer. Jeg er dog ret sikker på, at det som altid bliver en dejlig uge med små overraskelser.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Deborah 11. november 2007 at 21:03

    Ja det er dejligt, at have det sådan! Nu er jeg vist indhentet af sygdom, så nu får vi se…

  • Reply Catarina 12. november 2007 at 17:19

    Nej det er ikke så ringe 🙂

  • Skriv en kommentar