Telefonkursus

14. november 2007

.. smag lige på ordet, jeg synes ikke lige det klinger helt rigtigt, mig som kvinde og så telefonkursus, men ikke desto mindre er det det jeg skal på her kl. 10:45.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle 14. november 2007 at 19:12

  Hmmm 😉

 • Reply Catarina 15. november 2007 at 19:26

  😆 det var et ok kursus hvor pc og telefon smælter sammen.

 • Reply conny 17. november 2007 at 09:41

  Vi skal på arbejde til at have nyt telefonsystem, så jeg er da lidt interesseret i at vide mere om pc + telefon.
  I min jobfunktion ligger også at agere telefonpasser, så jeg er specifikt interesseret i at høre om en evt. omstillingsfunktion. Var det noget, du lærte noget om?

 • Reply Catarina 17. november 2007 at 15:58

  Conny, det er som et rigtigt moderne omstillingsbord, bortset fra at alt foregik over pc’en og så var der mulighed for at se meget mere inden man stiller om, fx. om personer er til frokost, ferie, arbejder hjemme eller er syg eller ikke vil forstyres.

  Vi skal have dette system og det glæder jeg mig til at prøve. Vi tager det ibrug næste mandag.

 • Skriv gerne en kommentar