Menu
Livet

Tandlægen

.. får besøg af mig i dag. Jeg er heldigvis ikke én af dem, der er skrækslaggende for at gå til tandlæge. Nej jeg elsker faktisk at komme til tandlæge, man har sådan en dejlig ren mund og tænder bagefter.

Lige for tiden får han besøg af mig én gang om måneden, fordi jeg er ved at få skiftet samtlige barndomssølvfyldninger til pæne hvide plastik fyldninger. Han skifter hver gang én stor eller to små fyldninger.

Forfængelig, vil nogen sige….. og jeg lader dem.

9 kommentar

 • Helle
  15. november 2007 at 08:44

  Måske er det forfængeligt, men det bliver garanteret også flot 🙂

  Reply
 • Marianne/Amager
  15. november 2007 at 08:49

  Det er ikke forfængeligt…………. det belaster ikke tænderne i samme grad at have platic som de tunge almagam fyldninger vi fik i barndommen. Jeg skal også til tandlægen i dag og jeg er ikke glad ved det. 1½ time tager det og det handler om et implantat…………..og mange penge

  Reply
 • Stine
  15. november 2007 at 09:08

  Jeg har også fået skiftet et par fyldninger til plast. Det kan både kaldes forfængeligt, men amalganen kan også flække tanden – og det kan en tandlægebange pige som mig ikke lide…

  God fornøjelse 😉

  Reply
 • Catarina
  15. november 2007 at 19:22

  Helle, ja det regner jeg med 😉

  Marianne, håber det går godt for dig i dag. Ja min behandling er nok noget billigere 😆

  Stine, nej flækkede tænder er ikke sagen 🙁

  Reply
 • Stine
  15. november 2007 at 22:22

  Nej tak – ikke hvis vi kan blive fri! Jeg håber det gik glat i dag 🙂

  Reply
 • Helle
  16. november 2007 at 06:24

  Jeg gør det samme, efterhånden som de gamle grimme sølvplumper bliver renoverbare.

  Reply
 • Catarina
  16. november 2007 at 06:32

  Stine, det gik fint, denne gang blev 2 små skiftet.

  Helle, resultatet bliver noget kønnere.

  Reply
 • Soltoften
  16. november 2007 at 18:31

  Vil såmænd kun liste forbi og ønske dig en skøn weekend. Og takke dig for hilsnen på min blog. Det var rigtig sødt af dig. Tak….. 🙂

  Reply
 • Catarina
  16. november 2007 at 19:17

  Soltoften, også en skøn og delig weekend til dig, Håber du snart bliver rask igen 😉

  Reply

Skriv en kommentar