Lørdags flittig

17. november 2007

Der blev ikke sovet længere en til 15 minutter over 7, for det er med at komme i gang tidligt, så man også kan blive færdig i ordentlig tid, for der skal også være tid til at hygge sådan en dejlig weekend. Et par vinduer, nogle dørgerigter og en entre er blevet malet første gang, i morgen skal der males anden gang.

Sider nu og overvejer om ikke jeg skulle kører på planteskolen og se om jeg ikke kunne finde lidt nyt til vinduerne og evt. en lille julestjerne. Jeg tror godt det kan forsvares at starte juleriet med sådan én uskyldig blomst.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

 • Reply Helle K. 17. november 2007 at 16:51

  Jeg ved næsten ikke, om jeg tør købe en julestjerne i år, de holder så længe her hos mig, de vil bare ikke dø, i år satte jeg den ud på terrassen, da vi var godt henne i foråret, og der er liv i den endnu
  🙂 Fik du købt noget jul?

 • Reply Catarina 17. november 2007 at 16:55

  Helle K, hvor er det lige du køber dine julestjerner? Mine holder ikke så længe eller gir’ du dem noget specielt?

  Nej jeg fik kun købt et kalenderlys ingen julestjerner idag, men jeg prøver igen i morgen.

 • Skriv en kommentar