Efter jeg har fået den nye ovn, som kun er 6 minutter om at blive 200 grader, er jeg begyndt at bage brød om morgenen. Jeg flækker brødet sammen aftenen i forvejen det hæver kun én gang, det er natten over under et fugtigt klæde i køleskabet.
Her til morgen togjeg brødet ud af køleskabet og smed det direkte ind i ovnen.
4 kommentar
Jonna
18. november 2007 at 11:10Nej hvor dejligt, så ved du da hvad det er i putter i maven og hyggeligt med duften og frisk brød til morgenkaffen.
Helle K.
18. november 2007 at 12:09Det lyder som en god ide – og en rigtig lækker ide 🙂 God søndag.
Valdemarsro.dk
19. november 2007 at 08:56uhm, duften af friskbagt brød… -god ovn du har fået der 🙂
Catarina
19. november 2007 at 18:06Jonna, ja det er herligt 😉
Helle K, tak og i lige måde 🙂
Valdemarsro.dk, ja den er bare super 😀