Godmorgen søndag

Efter jeg har fået den nye ovn, som kun er 6 minutter om at blive 200 grader, er jeg begyndt at bage brød om morgenen. Jeg flækker brødet sammen aftenen i forvejen det hæver kun én gang, det er natten over under et fugtigt klæde i køleskabet.

broed.jpg

Her til morgen togjeg brødet ud af køleskabet og smed det direkte ind i ovnen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.




4 thoughts on “Godmorgen søndag”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.