Godmorgen søndag

18. november 2007

Efter jeg har fået den nye ovn, som kun er 6 minutter om at blive 200 grader, er jeg begyndt at bage brød om morgenen. Jeg flækker brødet sammen aftenen i forvejen det hæver kun én gang, det er natten over under et fugtigt klæde i køleskabet.

broed.jpg

Her til morgen togjeg brødet ud af køleskabet og smed det direkte ind i ovnen.




- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

  • Reply Jonna 18. november 2007 at 11:10

    Nej hvor dejligt, så ved du da hvad det er i putter i maven og hyggeligt med duften og frisk brød til morgenkaffen.

  • Reply Helle K. 18. november 2007 at 12:09

    Det lyder som en god ide – og en rigtig lækker ide 🙂 God søndag.

  • Reply Valdemarsro.dk 19. november 2007 at 08:56

    uhm, duften af friskbagt brød… -god ovn du har fået der 🙂

  • Reply Catarina 19. november 2007 at 18:06

    Jonna, ja det er herligt 😉

    Helle K, tak og i lige måde 🙂

    Valdemarsro.dk, ja den er bare super 😀

  • Leave a Reply