Menu
Her hos os

Godmorgen søndag

Efter jeg har fået den nye ovn, som kun er 6 minutter om at blive 200 grader, er jeg begyndt at bage brød om morgenen. Jeg flækker brødet sammen aftenen i forvejen det hæver kun én gang, det er natten over under et fugtigt klæde i køleskabet.

broed.jpg

Her til morgen togjeg brødet ud af køleskabet og smed det direkte ind i ovnen.


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

4 Kommentar

  • Jonna
    18. november 2007 at 11:10

    Nej hvor dejligt, så ved du da hvad det er i putter i maven og hyggeligt med duften og frisk brød til morgenkaffen.

    SVAR
  • Helle K.
    18. november 2007 at 12:09

    Det lyder som en god ide – og en rigtig lækker ide 🙂 God søndag.

    SVAR
  • Valdemarsro.dk
    19. november 2007 at 08:56

    uhm, duften af friskbagt brød… -god ovn du har fået der 🙂

    SVAR
  • Catarina
    19. november 2007 at 18:06

    Jonna, ja det er herligt 😉

    Helle K, tak og i lige måde 🙂

    Valdemarsro.dk, ja den er bare super 😀

    SVAR

Skriv et svar til Jonna Annuler kommentar