Så er det snart helt legalt

..at pynte op, lave julekonfekt, bage julesmåkager og julehygge.

jul.jpg

Uha hvor jeg glæder mig.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.
17 thoughts on “Så er det snart helt legalt”

 • Åh ja, det bliver så godt. Lørdag hentes der julepynt ned fra loftet her på Soltoften, og så går vi så småt igang med at finde ud af, hvad der skal være hvor….

  ….menuen er også blevet fastlagt af drengene. Den står på risengrød o

 • Nu tror jeg også snart at jeg gør et eller andet. Ældste skal over til bedste pålørdag, hun skal pynte op sammen med en kusine (kusinen er 40 år gammel, så de er bare gået helt i barndom) – herhjemme nægter jeg en masse nisser, så her kan hun ikke få afløb for det. Jeg holder mig til lys, blomster og til nød en engel. God aften.

 • YES! Julen sig nærmer…

  Her skal pyntes, men med omtanke. Ellers tror jeg ikke, vi har pynt til næste år. Lillemand æælsker at røre ved alt der er nyt for ham 😉

  Pssst… Forresten har I en DAB radio, så sender de 100% julemusik på 100 Soft.

 • Helle, herhjemme er det heller ikke nisserne der er i overtal. Jeg tror de kan tælles på én hånd. Jeg er også mere til grand, mos og lys 😉

  Valdemarsro.dk, 😀

  Kari, kommer julepynten til at hænge fra 1 m og så op? 😆

 • Der hører nisser med til Julen – og her er de i massevis. Jeg elsker nisser og har også nok af dem. Kan ikke købe flere, for jeg har ikke plads til dem. Julen skal være med masser af pynt, og lys og glimmer – det hører sig til. Minimalistisk Jul er slet ikke Jul for mig.

 • Deborah, minimalistisk jul er heller ikke mig, men derfor er det ikke nisserne der pynter her, men så meget andet og med et juletræ som når loftet er der pyntet godt op 😀

  Gitte J., tak skal du have, det er nu 4 almindelige der er sat sammen til én. Velkommen til siden her 😉

 • Julen er dejlig, og der skal jo pyntes – jeg tilslutter mig den med mos, gran og lys i massevis. Men vi er flyttet i nyt hus i år – så nu mangler jeg altså, “hvor tingene plejer at stå” – så det kommer vist til at tage lidt længere tid at få udtænkt noget hyggeligt. Nå – men det er jo også noget, jeg kan arbejde videre på næste år :o) …
  Jeg får pludselig en forfærdelig trang til gløgg m.v., det må der vist arbejdes lidt på.
  Ha’ en god aften.

 • Hege, jow da 😆

  Pia M., jeg finder stadig på nyt og nye “steder til tingene” nu er det efterhånden den 4. jul i dette hus 😉 God aften til dig også 🙂 … ummm ja gløgg, det ville nu ikke være så tosset.

 • Masser af juleblomster engle og hjerter så er det jul her og selvfølig sterinlys der næsten er en post der kan mærkes .

 • Kari, det kan jeg godt forstå – kom til at tænke på at jeg overhovedet ikke har noget hængende, kun stående 😉

  Jonna, ja det er lidt dyrt med alle de lys, men de skal altså til 😀

 • Julen starter hos os den 1. søndag i advent, de skal pyntes op osv. Men det kommer ned fra loftet i weekenden, da pigernes kalender skal fyldes op med guf og gaver.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.