Menu
Familieliv

Hjemme igen

Efter fire timers arbejde og en masse flyttekasser senere, satte jeg mig u i Peugeot’en igen, for at returnere hjem til familien.

Det blev lige tid til at flække et par plader havregrynsboller sammen. Opskriften er bare sådan lidt af hvert, mest havregryn.

boller.jpg

Mens bollerne stod til hævning, smuttede jeg op på den lokale skole, hvor der i denne weekend afholdes det årlige julemarkede. Jeg lod mig friste til at købe adventskransen, i stedet for at lave den selv, som jeg ellers plejer. Overskuddet fra julemarkedet går ubeskåret til sportsklubben og sønnike spiller fodbold i klubben, så på en eller anden måde, “bliver det i familien”.

krans.jpg

Da det var ved at være lukketid, begyndte de forskellige boder at sætte prisen på deres ting ned og jeg faldt for et dejligt juletræ i mos. Prisen var yderst rimelig. Nu står det og pynter ude i entréen, måske det får en anden plads når først der er pyntet helt op, vi får at se.

trae.jpg

Da bollerne var færdige var det tid til at klargøre lammekøllen, kartoflerne og auberginerne. Nu står det hele i ovnen og sender dufte ud i resten af huset. Jeg er nu også ved at være ret sulten.

lam.jpg

Kan I alle have en god søndag aften 😉

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Marianne/Amager
  26. november 2007 at 09:43

  Sikke en dejlig søndag – gode oplevelser og dejlig mad – hvad kan man mere forlange?

  Reply
 • Catarina
  26. november 2007 at 16:52

  Marianne, ikke ret meget end at weekenden var lidt længere 😛

  Reply

Skriv en kommentar