Hjemme igen

25. november 2007

Efter fire timers arbejde og en masse flyttekasser senere, satte jeg mig u i Peugeot’en igen, for at returnere hjem til familien.

Det blev lige tid til at flække et par plader havregrynsboller sammen. Opskriften er bare sådan lidt af hvert, mest havregryn.

boller.jpg

Mens bollerne stod til hævning, smuttede jeg op på den lokale skole, hvor der i denne weekend afholdes det årlige julemarkede. Jeg lod mig friste til at købe adventskransen, i stedet for at lave den selv, som jeg ellers plejer. Overskuddet fra julemarkedet går ubeskåret til sportsklubben og sønnike spiller fodbold i klubben, så på en eller anden måde, “bliver det i familien”.

krans.jpg

Da det var ved at være lukketid, begyndte de forskellige boder at sætte prisen på deres ting ned og jeg faldt for et dejligt juletræ i mos. Prisen var yderst rimelig. Nu står det og pynter ude i entréen, måske det får en anden plads når først der er pyntet helt op, vi får at se.

trae.jpg

Da bollerne var færdige var det tid til at klargøre lammekøllen, kartoflerne og auberginerne. Nu står det hele i ovnen og sender dufte ud i resten af huset. Jeg er nu også ved at være ret sulten.

lam.jpg

Kan I alle have en god søndag aften 😉
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Marianne/Amager 26. november 2007 at 09:43

    Sikke en dejlig søndag – gode oplevelser og dejlig mad – hvad kan man mere forlange?

  • Reply Catarina 26. november 2007 at 16:52

    Marianne, ikke ret meget end at weekenden var lidt længere 😛

  • Skriv en kommentar