Menu
Livet

Der kom en sms

Afsender, Synoptik

Dine briller er klar til afhentning. Mvh Synoptik

Jeg kørte fra arbejde før tid og smuttede ind i Rosengårdscentrets Synoptik, hvor jeg for et par uger siden, bestilte dem. Jeg er nu udstyret med ikke kun et par, men hele to par briller. Ja jeg ved hvad I tænker – det er alderen, og I har nok ret.

Det ene par briller skal udelukkende bruges på arbejdet når jeg sidder ved skærmen, da alle mål til dem, er fortaget på min plads, det er en såkaldt skærm brille.

skaermbrille.jpg

Det andet er et par med overgang i og dem skal jeg, i hvert tilfælde de næste 14 dage gå så meget med som muligt, for at vende mig til dem.

briller.jpg

Jeg er nu ikke helt sikker på at jeg kan vende mig til dem på 14 dage. Det er ikke overgangen jeg tænker på, men mere det igen at gå med briller.

mig.jpg

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

10 kommentar

 • Irene
  5. december 2007 at 20:10

  De klæder dig da supergodt de briller…. min far – som godt nok er 60 år – han har 4 par briller som sidder allevegne… så måske ER det noget med alderen 🙂 men det ser man jo ikke på dig 🙂

  Reply
 • Perle
  5. december 2007 at 21:02

  Smuksen, de klæder dig super flot.

  Jeg har også 2 par briller. Et par “billige” men smarte, som jeg bruger hjemme og så et par dyre med glidende overgang. Og de var svære at vænne sig til, men 2 uger passer nu meget godt. Og jeg er super glad for dem.

  Tillykke med dem :o)

  Reply
 • Soltoften
  5. december 2007 at 21:17

  De klæ’r dig kanon godt…..tillykke med dem.

  Synes det er svært at gå fra ingen briller til briller. Og ikke for at tage pusten fra dig, men jeg har haft mine ca. 1 mdr. nu..og har altså ikke rigtigt vænnet mig til dem. Måske, fordi jeg ikke bruger dem nok, for når de “irriterer” mig, så ryger de af og ned på bordet, hvor de pryder ganske godt 😉

  Håber, du har mere held med dine, end jeg har med mine – og din tålmodighed er større end min 🙂

  Reply
 • Marianne/Amager
  5. december 2007 at 21:18

  Total tjekket som vi siger her i hovedstaden – men hvad når du løber? Er det så med briller eller linser eller???

  Reply
 • Pia
  6. december 2007 at 06:24

  Skærmbriller er altså en hel god opfindelse, og de der overgange, de er bare flotte til dig:)

  Reply
 • Helle K.
  6. december 2007 at 08:30

  Du ser også godt ud med briller 🙂 Jeg har også haft skærmbriller, da jeg arbejdede ved komputer hele dagen. Nu bruger jeg “engangsbriller”, når jeg læser. Jeg fik faktisk nogle, som skulle bruges hele tiden p.g.a. en bygningsfejl, men jeg kan ikke vænne mig til at gå med briller – jeg er heldig, at jeg kan se uden, mine søskende og flere niecer er næsten blinde uden briller. Jeg håber, at du kan lære at bruge dine…

  Reply
 • Kari
  6. december 2007 at 09:10

  De er flotte, Catarina, og diskrete, når nu du og alle andre er vant til at se dig uden.
  Jeg er meget nærsynet og bruger briller, men er – heldigvis – ikke kommet til glas med overgang endnu, men det kommer jo nok. Begge mine forældre har/har haft briller med overgang.
  Lige nu skal jeg have bestilt et synstjek, det er megt tiltrængt!

  Reply
 • Catarina
  6. december 2007 at 18:15

  Tak for alle de positive tilkendegivelser, dem er jeg meget glad for 😆 Jjeg er ved at vende mig til, at se mig selv i spejlet, med dem på. Overgagen, har jeg ikke de store problemer med – det var kun min frokost tallerken der i dag stod skævt.

  Det er der lidt svært er at huske at skifte til og fra skærmbrillen, men det kommer nok med tiden 🙂

  Når jeg løber, bliver det også i fremtide uden nogen former for brikker – jeg er heldigvis ikke helt blind endnu 😀

  Reply
 • Hege
  6. december 2007 at 20:18

  Særlig de du har på på det nederste bildet var veldig fine. Gratulerer.

  Reply
 • Catarina
  6. december 2007 at 21:07

  Hege, takker, det er også dem jeg skal gå med det meste af tiden 😉

  Reply

Skriv en kommentar