Menu
Bageriet

Chokoladekage med choko-topping

Den chokoladekage jeg oftest laver, har fået en dejlig choko-topping. Først bagte jeg en halv portion tilsat hakkede hasselnødder og hakket chokolade. Portionen passer i en springform. Da den var afkølet, blev den flækket en gang på midten.

Imens den kølede helt af, lavede Søren choko-toppingen som består af; 100 g. smør, 100 g. mørk chokolade som langsomt smeltes i en gryde sammen med 50 g. sukker. Når det hele er smeltet og ikke for varmt, kommes 4 æggeblommer i gryden under omrøring.

4 æggehvider piskes stive og tilsættes 50 g. sukker, som piskes ind i dem så det ender som guf. Når chokolademassen er tilstrækkelig afkølet blandes æggehvider og chokomassen samen og fordeles mellem kagebundene og til sidst kommers der også noget på toppen.

chokoladekage.jpg


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

2

7 Kommentar

  • Catarina
    10. marts 2012 at 14:34