Søndag

16. december 2007

Det har været det skønneste vejr i dag, høj flot solskin, frost og ingen vind. Lige en tur ned i skoven for at hente juletræ tænkte jeg – dem som kender mig, ved at der ikke er langt fra ord til handling.

sol.jpg

Årets juletræ er nu kommet i hus, eller det er så meget sagt, det er ikke kommet ind endnu, men står ude på terrassen. Der får det lov til at stå indtil næste weekend, hvor det får lov til at komme ind i den varme stue, og blive klædt statsmæssigt på til den store aften.

taage.jpg

Nu er det blevet noget så tåget her, at det næsten er umuligt at se noget. Hele haven og alt den omkringliggende natur, er nu forsvundet i tågen og der er underlig stilhed. Dejligt at jeg kan sidde ger indenfor og nyde at der nu er tre lys tændt i adventskransen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply