Søndag

16. december 2007

Det har været det skønneste vejr i dag, høj flot solskin, frost og ingen vind. Lige en tur ned i skoven for at hente juletræ tænkte jeg – dem som kender mig, ved at der ikke er langt fra ord til handling.

sol.jpg

Årets juletræ er nu kommet i hus, eller det er så meget sagt, det er ikke kommet ind endnu, men står ude på terrassen. Der får det lov til at stå indtil næste weekend, hvor det får lov til at komme ind i den varme stue, og blive klædt statsmæssigt på til den store aften.

taage.jpg

Nu er det blevet noget så tåget her, at det næsten er umuligt at se noget. Hele haven og alt den omkringliggende natur, er nu forsvundet i tågen og der er underlig stilhed. Dejligt at jeg kan sidde ger indenfor og nyde at der nu er tre lys tændt i adventskransen.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

Ingen kommentar

Skriv en kommentar