Menu
Os & Familien

Så kan det godt blive jul

bil1.jpgDet sidste som manglede at blive rengjort, var min bil (Sørens fik en tur i sidste uge), men nu er den er også blevet ren.

Alle gaver er i hus også fødselsdagsgaven til Søren. Vi var ellers enige om ikke at give hinanden fødselsdagsgaver eller julegaver i år, da vi jo skal holde nytår et andet sted i år, men jeg synes det er lidt tamt, ikke at skulle gi’ ham bare en lille ting, så jeg har brudt aftalen, men mon ikke han tilgiver mig ❓

 

                 


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

0

2 Kommentar

 • Helle K.
  18. december 2007 at 20:46

  Hvornår rejser i til Egypten? Det lyder lækkert med sol og badevand i december.

  Reply
 • Catarina
  19. december 2007 at 20:53

  Vi tager afsted d. 27. 😉

  Reply

Skriv en kommentar