Lidt pertentlig

20. december 2007

..kan man godt kalde mig. Mange gange når jeg skal give fødselsdagsgaver, så vil jeg gerne have, at kortet og gavepapiret passer sammen. Enten skal nogle af farven gå igen på kortet, eller også skal kortet være så tæt op ad papiret som muligt.

Denne gang var det dog lidt svært, men jeg synes du det er lykkedes ret godt alligevel. Kortet bliver foldet på midten og kommes i en halvgennemsigtig-mælkehvid kuvert.

gave.jpg

kort.jpg

     

- Mange tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at skrive en lille kommentar eller bare en hilsen i kommentarfeltet her under. Du må også gerne dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


0

I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Valdemarsro.dk 20. december 2007 at 18:35

    Jeg kan sagtens følge dig, -jeg går også meget op i det med indpakningen. (lidt for meget synes nogen) 😆 Jeg kan nemlig bedst lide at pakke ind selv og siger altid nej tak til indpakning i butikkerne. medmindre det er nogle af de få butikker som gør det super flot 😉

  • Reply Catarina 21. december 2007 at 01:03

    Dejligt, ikke at være den eneste der har det sådan 😆

  • Skriv gerne en kommentar