Menu
Livet

Lidt pertentlig

..kan man godt kalde mig. Mange gange når jeg skal give fødselsdagsgaver, så vil jeg gerne have, at kortet og gavepapiret passer sammen. Enten skal nogle af farven gå igen på kortet, eller også skal kortet være så tæt op ad papiret som muligt.

Denne gang var det dog lidt svært, men jeg synes du det er lykkedes ret godt alligevel. Kortet bliver foldet på midten og kommes i en halvgennemsigtig-mælkehvid kuvert.

gave.jpg

kort.jpg

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Valdemarsro.dk
  20. december 2007 at 18:35

  Jeg kan sagtens følge dig, -jeg går også meget op i det med indpakningen. (lidt for meget synes nogen) 😆 Jeg kan nemlig bedst lide at pakke ind selv og siger altid nej tak til indpakning i butikkerne. medmindre det er nogle af de få butikker som gør det super flot 😉

  Reply
 • Catarina
  21. december 2007 at 01:03

  Dejligt, ikke at være den eneste der har det sådan 😆

  Reply

Skriv en kommentar