Menu
Kvindeliv / Strøtanker...

Lidt pertentlig

..kan man godt kalde mig. Mange gange når jeg skal give fødselsdagsgaver, så vil jeg gerne have, at kortet og gavepapiret passer sammen. Enten skal nogle af farven gå igen på kortet, eller også skal kortet være så tæt op ad papiret som muligt.

Denne gang var det dog lidt svært, men jeg synes du det er lykkedes ret godt alligevel. Kortet bliver foldet på midten og kommes i en halvgennemsigtig-mælkehvid kuvert.

gave.jpg

kort.jpg


- Mange tak fordi du læste med -
Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Mine videoer kan findes på YOUTUBE hvor et abonnement vil gøre mig glad.
Ligeledes kan du tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg".
0

2 Kommentar

 • Valdemarsro.dk
  20. december 2007 at 18:35

  Jeg kan sagtens følge dig, -jeg går også meget op i det med indpakningen. (lidt for meget synes nogen) 😆 Jeg kan nemlig bedst lide at pakke ind selv og siger altid nej tak til indpakning i butikkerne. medmindre det er nogle af de få butikker som gør det super flot 😉

  SVAR
 • Catarina
  21. december 2007 at 01:03

  Dejligt, ikke at være den eneste der har det sådan 😆

  SVAR

Skriv en kommentar