Menu
Bageriet

Bagt æblekage

4-5 store æbler
110 g. hvedemel
75 g. flormelis
100 g. smør
150 g. rå marcipan
Pynt ca. 50 g. marcipan

Æblerne skrælles, kernehusene fjernes og æblerne skæres i tern og koges 2-3 min.
Lægges i et smurt ovnfast fad. Mel, flormelis, smør og marcipan arbejdes sammen til en smuldredej, der fordeles ovenpå æblerne.

Bages ved 200°C i 10 min., hvorefter 50 g marcipan rives ud over kagen.
Bages færdig ved 220°C i 10 min.

aeblekage1.jpg

aeblekage.jpg

Serveres med græsk yoghurt rørt med flormelis og vaniljesukker.


Mange tak fordi du læste med
Catarina
En kommentar eller en hilsen er meget velkommen.
Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK.
Ligeledes kan du tilmelde dig min "email-service" som du finder ude i sidebaren.

1

16 Kommentar

  • Catarina
    23. august 2010 at 10:52