Sådan!

23. december 2007

Nu står risengrøden stille og roligt og bobler sagte inde i sengen, der får den lov til at stå, til vi i aften går ombord i den. Den bliver kun serveret for Christian og jeg, da Søren ikke bryder sig om grød, han ved ikke hvad han går glip af.

roed.jpg

Resten af dagen skal udelukkende bruges på ren og skær hygge. Juletræet er kommet på fod og har fået lov til at indtage stuen. Det mangler at blive pyntet, men det er én af de hyggelige ting dagen i dag skal gå med.
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

3 kommentar

 • Reply Helle K. 23. december 2007 at 10:01

  Jeg æææææææælsker risengrød, resten af familien spiser det også, mindste spiser det gerne flere gange om dagen i flere dage i træk, så Søren han går glip af en rigtig lækkerbidsken…

 • Reply Catarina 23. december 2007 at 10:46

  Helle K., ja jeg kan nu også spise det ofte umm jeg glæder mig til i aften 😉

 • Reply Stine 23. december 2007 at 12:09

  Mens vi har skrevet opgave har min skrivemakker(inde) og jeg fået risengrød et par gange. Min kæreste bryder sig ikke om det – men det hører sig altså til i december 🙂

  Rigtig glædelig jul og god fornøjelse med juletræspyntningen og alt det andet!

 • Skriv en kommentar