Selvfølgelig!

7. januar 2008

Jeg håber da så sandelig, det også gælder i resten af verdenen, det har jeg da lært sønnike.

egypten8
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Hvis du læser noget der er intressant, så er du velkommen til at dele det på de sociale medier du færdes på, og følg gerne mig på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på kanalen. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Shabby-marianne 8. januar 2008 at 09:02

    Men, det er ikke alle der tænker sådan, desværre. Der er stadigvæ folk der skræller kartofler under rindende vand!

  • Reply Catarina 8. januar 2008 at 17:22

    Ja det er ufatteligt 😐

  • Skriv en kommentar