Personalesamtalen

8. januar 2008

Det var så i dag jeg skulle til personalesamtale. Vi har et slags spørgeskema, som begge parter udfylder inde samtalen og så snakkes der ud fra det, på den måde kommer vi hele vejen rundt, det fungere rigtigt godt og alle er godt tilfreds med det.

Jeg må sige, de er da ualmindelige godt tilfredse med mig og mit arbejde, men jeg er nu også ualmindelig godt tilfreds med min arbejdsplads. 😛

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

2 kommentarer

  • Reply Deborah 9. januar 2008 at 15:06

    Det er da bare super! 😀

  • Reply Catarina 9. januar 2008 at 18:06

    #Deborah.ja det er ski fedt 😉

  • Skriv gerne en kommentar