Menu
Egypten / Hurghada 2007/2008

Sunrise

Nytårsaften havde hotellet arrangeret en fælles middag I et stort telt på pladsen ved siden af poolen. Der ville komme noget underholdning og så ville der blive sat en stor buffet op. Vi spurgte drengen hvad de havde lyst til, for vi havde også set, at den lille restaurant uden for hotellet holdt åen og serverede en 6-retters menu.

Vi var alle enige om, at den lille restaurant lød dejlig, så nytårsmorgen gik jeg ind for at resevere bord. Det var også i sidste øjeblik, vi fik det sidste bord og kunne end ikke vælge tidspunktet.

nytaar1
Det er vores bord, her til højre

Vi ankom kl. 19:00 til en hyggelig pyntet restaurant, og fik et glas champagne at starte med. Menuen lød således:

-Scampi rejer med bacon
-Tomat/sød kartoffel suppe
-Sorbet
-Kalvesteg med diverse tilbehør
-Gedeost med honning
-Moccaparfet med hindbær og papaja coulis

Efter den dejlige mad, fik drenge Tequila Sunrise, dog nøjes Christian med en sunrise. Jeg snuppede en Irishcoffee.

nytaar2.jpg

Da klokken nærmede sig midnat, gik vi alle ned på stranden for at ønske hinanden godt nytår og se på et eventuelt fyrværkeri. Vi fik ønsket godt nytår, men fyrværkeri var det ikke noget af. Vi så vel 1 raket og tre romerlys, det var det.

Bagefter kom vi til at tale om at nok ikke var så meget fyrværkeri, da alting jo er så tørt dernede og at man sikkert skal indhente en speciel tilladelse.

2 kommentar

 • Hege
  9. januar 2008 at 21:20

  Her sitter jeg med min kveldsmat: Knekkebrød med kokt skinke. Det er om å gjøre å ikke dytte i seg for mye. Gjett om tennene løp i vann da jeg så nyttårsmenyen deres. Men det er vel sånn det skal være: En type mat til høytid og knekkebrød til hverdag.

  Reply
 • Catarina
  10. januar 2008 at 06:46

  #Hege, jeg tror ikke jeg ville have godt af at få den menu hverdag, så endte det nok med at jeg blev rumlefed og ikke værtsatte veltillavet mad mere 😉

  Velbekomme.

  Reply

Skriv en kommentar