Menu
Familieliv

Hindbærbalsamico

Sønnike smuttede over til en kammerat omkring middag, sikkert fordi han var ved at være træt at mit rengøringsflip. Senere kom han og kammeraten herover. Inden maden smuttede de igen og denne gang havde sønnike sin toilettaske og sovepose under armen.

mad.jpg

Aftensmaden blev for to i stedet for tre, det er ok med mig – så længe sønnike hygger sig. Vi voksne hyggede med noget af vores ynglingsmad, tynde skiver kød, godt brød, humus, en dejlig salat med hindbærbalsamico. Hindbærbalsamicoen fik jeg i julegave af Gitte en sød kollega og veninde.

hindbaerbalsamico.jpg

Den kan kun købes i Oil & Vinegar, desværre findes den butik ikke på Fyn, kun i Århus og København. Når jeg er i København næste gang, så skal jeg i Fields og have købt noget mere, den er bare lækker…mums.

3 kommentar

 • Pia
  13. januar 2008 at 00:39

  Kan man ik sende den?

  Reply
 • Deborah
  13. januar 2008 at 08:16

  Man kan købe 4 produkter fra Oil & Vinegar hos “En smagfuld gave”, hvor hinbæreddiken er blandt!

  Reply
 • Catarina
  13. januar 2008 at 09:12

  #Pia, jeg kan jo som Deborah foreslår købe den over nettet, men det er nu også hyggeligt at komme i forretningen 😉

  #Deborah, tak for linket 🙂 havde set at man kunne købe forskellige gaveæsker, men nu fandt jeg så også bare eddiken alene.

  Reply

Skriv en kommentar