Jeg er blevet fanget

20. januar 2008

..i hvert fald her i eftermiddag, for den sidste time har jeg siddet og kikket efter ord.

pludr.jpg

Men nok ikke i det lange løb, det har jeg ikke temperament til. Der skal være mere fart over feltet, hvis jeg skal være med. :red:

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Stine 20. januar 2008 at 18:41

  Jeg har det øjagtig som du, det var sjovt men jeg har vist ikke helt temperament til det i det lange løb, der skal ske lidt mere 😉

 • Reply Catarina 20. januar 2008 at 18:47

  #Stine, det er jeg glad for at høre 😉

  Jeg prøver for første gang i dag og jeg er allerede ved at kede mig. Jeg vil ikke sige at jeg ikke kan findes derinde igen, men det bliver ikke så ofte.

 • Reply Soltoften 20. januar 2008 at 21:28

  Har også været derinde og kigge….blev noget grebet af det sidste weekend, men har kun været ganske kort forbi siden. Begynder at kede mig ret hurtigt og synes, at jeg kan få min tid til at gå på sjovere måder….bl.a. ved at læse 🙂

 • Reply Catarina 22. januar 2008 at 06:06

  #Soltoften, det er da det jeg skal i stedet for at spilde min tid derinde. 🙂

  Tak for vinket med vognstangen 😆

 • Skriv gerne en kommentar