Menu
Livet

Slowmotion søndag

Det har været en underlig søndag, som om den har foregået sådan i slowmotion. Jeg synes egentlig ikke jeg har fået nået ret meget. Men hvis jeg lige ladet tankerne gå tilbage til hvor jeg stod op, så er der alligevel sket noget hele dagen.

Jeg var ude at løbe en lille femkilometers, har fået vasket et par maskiner, talt i telefon med min mor, flyttet lidt støv, vasket gulvene, støvsuget tæpperne, bagt rugbrød og leverpostej. Jeg synes også at jeg har siddet har og hygget mig i en del timer og til trods for det, er klokken ikke mere end lidt i fem og det er blevet helt tåget og mørkt nu.

taage.jpg

Sådanne slowmotions dage må der faktisk godt være mange flere af, for så er der chancer for, at jeg får nået meget mere af det jeg gerne vil. Nu vil jeg nyde den sidste 1/3 af søndagen, lige så meget og intens, som jeg har nydt de første 2/3 af den.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

Ingen kommentar

    Skriv en kommentar