Menu
Familieliv

The Race

I fredags havde forældre foreningen i sønnikes klasse lavet et arrangement for ungerne og denne gang var der taget højde for drengenes ønsker, de skulle nemlig ud at kører gokart, og derefter var der fællesspisning i skolen aula, hvor vi hver især skulle medbringe en ret til den fælles buffet. Jeg blev enig med mig selv om, at jeg hellere lige måtte ringe til vores forsikringsselskab, for at hører om den ulykkesforsikring sønnike havde dækkede, hvis i så frem, der skulle ske noget, det hører jo under ekstremsport. Heldigvis dækkede vores forsikring, men jeg blev også oplyst om at der var forsikringsselskaber som ikke dækkede. Så det er noget man lige skal være opmærksom på.

Jeg har altid hørt at det var lidt pebbert, at prøve sådanne nogle maskiner, men hver elev skulle kun betale 60 kr. Billigt!

gocart.jpg

Da vi ankom til Aarup Gokarthal, spurgte de, os forældre som havde kørertjansen, hvor mange gokarts vi skulle bruge. Med 19 elever, kunne vi godt regne ud, at hvis de skulle have, bare lidt tid, måtte det blive6 stk. Det var ok og prisen blev så, og hold nu fast, 4500,- kr. Det var ikke lige de 60 kr. der var skrevet på indbydelsen. Nogen måtte havde misforstået noget undervejs. Nå det skulle ikke ødelægge en god dag for ungerne.

Når man skal ud og kører på sådanne maskiner, er der nogle simple regler der gælder og ungerne lyttede uden så meget som at blinke.

gocart-1.jpg

Der blev lavet 6 hold, hvor de 5 var med tre elever og så et med firer. Da vi stod der og ventede på at starten skulle gå, var vi forældre da lidt spændte på hvordan det ville gå.

gocart-2.jpg

Da jeg så stod der som tilskuer, fik jeg lige en sang fra mine unge dage på hjernen. Jeg kan tydelig huske den og den var ikke engang særlig god, det er Yello med The Race.

gocart-3.jpg

Det var et rigtigt hyggeligt arrangement og de resterende penge blev skrabet samme da vi sad og spiste vores mad. Der var ingen sure miner for alle, også pigerne, som viste sig at være nogle seje tøser, havde haft en sjov dag. Faktisk blev der grinet mere over at beløbet kunne misforstå så meget, end “grædt” over de 175 ekstra.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

3 kommentar

 • Stine
  20. januar 2008 at 11:16

  Det ser også skægt ud. 60,- lød altså også for godt til at være sandt – godt at I fik en god dag uden sure miner over misforståelsen.

  Reply
 • Catarina
  20. januar 2008 at 12:19

  #Stine, ungerne havde det også skægt (jeg gad da også godt prøve) Prisen de havde fået oplyst var for én bil i timen, vi skulle bruge 6 biler 😉

  Reply
 • Stine
  20. januar 2008 at 12:26

  Ahh, det gør jo en ret stor forskel!

  Reply

Skriv en kommentar