Menu
Dagligdagen

Fandens!

Sidder og sletter det ene indlæg/sure opstød efter det andet….

Hvorfor? Fordi jeg en er skide kylling og ikke er god til at sige min mening her, men foretrækker at stå ansigt ti ansigt med folk, i stedet for at “gemme” mig her bag skærmen!

12 kommentar

 • Stine
  23. januar 2008 at 18:25

  Det kan jeg godt forstå, jeg håber du snart “får det ud af systemet” 😉

  Reply
 • Perle
  23. januar 2008 at 19:25

  Er det da nogle der læser her eller vil du bare gerne have lidt luft?

  Reply
 • Hege
  23. januar 2008 at 20:19

  Blogger kan da egne seg til noen sure oppstøt også? Skriv i vei!

  Reply
 • Valdemarsro.dk
  23. januar 2008 at 21:59

  Det er ikke spor kyllingeagtigt at ville stå over for folk og give sin mening til kende.
  Men det kan nu være meget godt, lige at få luft….

  Reply
 • Pia
  23. januar 2008 at 22:51

  Det er da altid et valg man kun selv kan tage, og det er slet ikke så skidt at benytte din metode med at sige tingene ansigt til ansigt.

  Personligt tror jeg nok mit filter forsvinder engang imellem, men det er ikke nødvendigvis positivt, ej heller altid et valg jeg har spekuleret over. Nogle gange kommer ordene bare og jeg synes jo også det hjælper at få dem nedskrevet, uden at tænke nærmere overdet, på anden måde end at jeg synes at få lidt luft:)

  Reply
 • Anita
  23. januar 2008 at 23:58

  Jeg har det næsten som dig. Jeg er dog ikke en kylling, men nogle ting skal bare ikke siges med bogstaver på en skærm, hvis man har muligheden for at gøre det face-to-face.

  Jeg synes måske heller ikke, man nødvendigvis skal brokke sig, bare fordi man kan, men det er jo en smagssag.

  Af samme årsag er det heller ikke mig, der skriver mavesure indlæg på min blog, fordi jeg simpelthen ikke gider besværet med det. Jeg kan dog godt komme med smårevsende indlæg om adfærd, der virker underlig i min optik, men så skal jeg også være klar til at forsvare min tekst og min mening.

  Især, hvis det handler om andre bloggere 😀

  Reply
 • Catarina
  24. januar 2008 at 08:22

  #Alle
  Faktisk hjalp det, at skrive ”alle de indlæg” som ikke blev publiceret, det var åbenbart nok at fælde det ned, så jeg selv kunne læse det nogle gange. Jeg er nok som de fleste her i blogverdenen, jeg gider ikke have en brokke blog eller for den sags skyld læse sådanne.

  Jeg har denne blog udelukkende for hyggens skyld og det bliver ved det. Der kan komme lidt undren over nogle ”ting”, men det bliver ved undren, for jeg er grundlæggende ikke et brokke hoved, jeg prøver altid at se tingene fra flere sider og så ellers komme videre.

  Nå nu må jeg hellere få lavet lidt, kan I alle have en forrygende torsdag. 😉

  Reply
 • Anita
  24. januar 2008 at 09:54

  Og i meget lige måde til dig Catarina. Godt du fik lidt luft, sådan “internt” 😉

  Reply
 • Helle K.
  24. januar 2008 at 14:45

  Jeg har tænkt over dit indlæg et par dage. Jeg har selv været der for ikke så længe siden, at jeg skrev, men slettede og det var så det. Jeg gider heller ikke brok, ikke fordi jeg er konfliktsky i det virkelige liv, men fordi min blog ikke skal være et sted hvor jeg sviner andre til – eller andre sviner mig til 😉 Jeg ved ikke rigtig om jeg fik forklaret det jeg mener, så det kan forståes, men jeg lader den lige stå her… 😀

  Reply
 • Catarina
  24. januar 2008 at 16:54

  #Anita
  😉

  #Helle K.
  Jeg forstår ganske udmærket hvad du mener – det er nok også sådan jeg har det.

  Jeg tror den nogle gange er rigtigt godt at skrive det ned sådan rigtigt få at få et overblik. De fleste gange nøjes eg dog med at ”skrive” det hele inde i hovedet og på den måde lukke alt gallen ud.

  Reply
 • Stine
  25. januar 2008 at 19:29

  Jeg får det også tit ud af systemet ved at få det skrevet ned – også uden at nogen nødvendigvis læser det. Jeg kan også godt forstå, at du ikke vil have en brokkeblog. Ind imellem kan man godt blive noget forstokket og negativ, men jeg prøver virkelig at sige/tænke positive ting efterfølgende, det plejer at hjælpe 🙂

  Reply
 • Catarina
  25. januar 2008 at 19:34

  #Stine
  Jeg er (næsten) altid i godt humør og når jeg en sjældent gang bliver gal/sur er set som regel fordi der er nogen som pisser på nogle i min omgangskreds.

  Reply

Skriv en kommentar