Roser til en blogger

24. januar 2008

Det er lige hvad jeg vil uddele her, rigtig mange endda. Anita, også som er Moccapigen, har lavet en helt fantastisk side, til hjælp og inspiration for alle os amatører, som prøver kræfter med design, billedjustering og grafik.

Tænk at nogen er så gavmild at dele af egen erfaring uden at tage sig betalt, det er da fantastisk.

Jeg synes du skulle tag et kik derind.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Anita 24. januar 2008 at 20:25

  Og så er jeg endda selv en amatør. Ha ha 😉

  Jeg siger så mange tusind tak for rosen, Catarina. Jeg synes det er en god ting at kunne dele af den viden, man har tilegnet sig, hvad enten det handler om design, pasning af en mus eller hvordan man såler en træsko.

  Det er en fin gestus, som jeg også selv nyder godt af, når jeg finder den rundt omkring og hvorfor dog gå og gemme på de gode sager. Det er bare op på disken med svesken 😀

 • Reply Valdemarsro.dk 24. januar 2008 at 20:44

  Jeg er helt enig, det er en dejlig blog som jeg læser med glæde! 🙂

  -ligesom din 😉

 • Reply Catarina 24. januar 2008 at 20:45

  #Anita
  Men en rigtig dygtig amatør 😉

  Jeg skal huske, at notere alt hvad jeg “ser på min ved derude” der kan jo være andre der ikke har set det endnu og lige står og mangler.

 • Reply Catarina 24. januar 2008 at 20:47

  #Valdemarsro.dk
  Mange tak 😳 og i lige måde 😀

 • Skriv gerne en kommentar