Menu
Dagligdagen

Roser til en blogger

Det er lige hvad jeg vil uddele her, rigtig mange endda. Anita, også som er Moccapigen, har lavet en helt fantastisk side, til hjælp og inspiration for alle os amatører, som prøver kræfter med design, billedjustering og grafik.

Tænk at nogen er så gavmild at dele af egen erfaring uden at tage sig betalt, det er da fantastisk.

Jeg synes du skulle tag et kik derind.

4 kommentar

 • Anita
  24. januar 2008 at 20:25

  Og så er jeg endda selv en amatør. Ha ha 😉

  Jeg siger så mange tusind tak for rosen, Catarina. Jeg synes det er en god ting at kunne dele af den viden, man har tilegnet sig, hvad enten det handler om design, pasning af en mus eller hvordan man såler en træsko.

  Det er en fin gestus, som jeg også selv nyder godt af, når jeg finder den rundt omkring og hvorfor dog gå og gemme på de gode sager. Det er bare op på disken med svesken 😀

  Reply
 • Valdemarsro.dk
  24. januar 2008 at 20:44

  Jeg er helt enig, det er en dejlig blog som jeg læser med glæde! 🙂

  -ligesom din 😉

  Reply
 • Catarina
  24. januar 2008 at 20:45

  #Anita
  Men en rigtig dygtig amatør 😉

  Jeg skal huske, at notere alt hvad jeg “ser på min ved derude” der kan jo være andre der ikke har set det endnu og lige står og mangler.

  Reply
 • Catarina
  24. januar 2008 at 20:47

  #Valdemarsro.dk
  Mange tak 😳 og i lige måde 😀

  Reply

Skriv en kommentar