Menu
Livet

For 1 år siden

..overgav jeg mig til WordPress. Jeg havde ikke ventet, at få kommentarer allerede ved første indlæg (den gamle blog havde ikke kommentarfelt), men havde mere forestillet mig, at det var noget der ville komme med tiden, eller at bloggen decideret skulle lægge op til det, og det synes jeg bestemt ikke min gjorde og det er jo heller ikke derfor jeg begyndte blogger. Jeg fik som sagt, allerede ved første indlæg, hele tre kommentarer, dejligt! Tænk, at der var nogen der gad læse det jeg skrev, og ydermere kommentere på det. WOW!

Til at starte med var ikke vildt mange der læste med, det er der nu, synes jeg, (250-350 i snit om dagen) men tænk, der er nogen der har op til 4000 besøgende pr. dag,  jeg ville få præstationsangst. 😀 

Jeg har det sjovt, med at skrive, lægge billeder ind og indimellem se tilbage og huske. For hvis du spørger mig hvad jeg lavede for to uger siden, så kan jeg ikke svare på det. Men svaret kan helt sikkert findes på bloggen, for jeg skriver så godt som hverdag.

Jeg er blevet bedre og bedre til at skrive/stave, hvad I ikke ved, men måse har gættet jer til, så har jeg en let form for ordblindhed. Det, der er mit største problem, er “e”, “æ” og dobbelt konsonanter, det har tit afholdt mig fra at skrive, selvom jeg egentlig altid har syntes det var hyggeligt. Men “bottom line”, så er jeg blevet meget bedre, men bloggen her. 😉

Kan I alle have en rigtig dejlig dag. 😎

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

16 kommentar

 • Deborah
  4. februar 2008 at 06:18

  Det er en fin side du har, og jeg er stadig imponeret over dit banner. Det er da en fin “bivirkning” at du er blevet bedre til det med stavningen. Sjovt nok, har jeg et indlæg om netop kommentarer ovre hos mig, og du er en af dem, jeg desværre hører for lidt fra…

  Reply
 • Helle
  4. februar 2008 at 07:16

  Jeg kan huske jeg spurgte dig for 1 år siden, hvordan man fik WordPress og du sendte mig en forklaring på, hvordan jeg skulle gøre.
  Desværre kunne jeg ikke finde ud af at få det sat op – æv, æv, æv. Installationsneanderthaler 🙁

  Reply
 • Valdemarsro.dk
  4. februar 2008 at 07:45

  Jeg hygger mig meget ved at følge med herinde hos dig, det er hyggeligt at kunne “smide en kommentar” her og der, så det er jeg glad for at du også har den mulighed 😉 Jeg er én af de læsere der er kommet til i løbet af det sidste halve års tid, -og jeg bliver nok også hængene 😉

  Reply
 • Anita
  4. februar 2008 at 08:25

  Jeg havde aldrig gættet, at du er en smule ordblind, Catarina. Det kan jeg slet ikke se!

  Det er sgu flot, at du har taget tyren ved hornene og villet skrive, selvom det kan være lidt svært. Bravo 🙂

  Reply
 • Pia
  4. februar 2008 at 08:31

  Catarina, om nogen ved jeg hvad det betyder at være ordblind, purken her var spået et liv uden at kunne læse en linie, hvis ikke det havde været for min egen fandenivoldskhed, grrr. Øvelse gør nemlig mester, det ka man da nemt se her på siden, jeg havde sgu aldrig gættet at du havde problemer med stavningen:)

  Jeg er om noget SÅ glad for at du meldte dig ind her i dialogen med os andre, her er rart at være, og du er intet mindre end en fantastisk kvinde:)

  Reply
 • Helle K.
  4. februar 2008 at 10:58

  Jeg havde aldrig tænkt på, at du skulle være ordblind, men det er flot, at du har taget “tyren ved hornene”, og er gået i gang med at skrive alligevel. 🙂
  Jeg er også en af dine faste læsere – og jeg glæder mig over dine kommentarer hos mig. 🙂

  Reply
 • Ella
  4. februar 2008 at 15:43

  Jeg havde heller ikke tænkt på, at du kunne være ordblind, Catarina. Men så er der jo også kun øvelse, øvelse….. og til det er bloggen jo fortræffelig.

  Jeg er også forelsket i dit smukke banner 🙂

  Reply
 • Tina - omme i London
  4. februar 2008 at 15:51

  Jeg har det akkurat som dig med bloggeriet. Jeg morer mig med det, men kan undres over at folk gider laese mine almindeligheder, til trods for jeg selv bedst kan lide personlige blogs. 🙂
  Jeg elsker at komme her ind omkring et smut – og har lovet mig selv at i 2008 vil jeg vaere bedre til at faa lagt en kommentar, hvor jeg kommer frem!

  Reply
 • Din mor
  4. februar 2008 at 17:14

  Flot min pige, at du skriver din svaghed offentligt her, det er der ikke mange der vedkender sig over for andre, de går og gemmer det for sig selv.

  Reply
 • Catarina
  4. februar 2008 at 18:53

  #Deborah
  Tak for roserne for siden her 😉

  #Helle
  Ja det kan jeg faktisk godt huske, det gør ikke noget at du ikke har fået det sat op, jeg læser skam med over hos dig alligevel 😀

  #Valdemarsro.dk
  Ja det er skam hyggeligt lige at give et par ord med på vejen, og det er lige så sjovt at få et par med på vejen også 😉

  #Anita
  Jeg bruger også alle de stavekontroller der findes og så bruger jeg ordbøger og lækkermanden her. Men dette medie har helt en positiv effekt.

  #Pia
  Tak skal du have, det er jeg ski også 😉 Og .u har fuldstændig ret, øvelse gør mester….med tiden.

  #Helle K.
  Tak, jeg hygger mig nu også dine indlæg og flotte billeder, mange af dine indlæg indbyder ligefrem til en lille kommentar 😆

  #Ella.
  Ja og jeg bliver ved 😉 og tak for roserne.

  #Tina – omme i London
  Det er lige nøjagtig sådan bloggeriet skal være. Jeg har også tænkt at jeg brde lægge flere kommentare, men det er også det med tiden, den er der ikke altid så meget af. 😉

  #Mor
  Ja jeg har jo eferhånden lært at det er meget lettere at sige det, for før eller siden finder folk alligevel ud af det. 🙂

  Reply
 • Perle
  4. februar 2008 at 21:34

  Jeg har ikke fulgt dig fra din begyndelse af, men ikke desto mindre er din side en af dem jeg følger fast. Det er dejligt at få kommentarer/hilsner på sin blog, det tror jeg de fleste nyder. Dejligt når nogle har lyst til at læse med.

  Så keep on going :o)

  Reply
 • Stine
  5. februar 2008 at 00:01

  Jeg havde aldrig gættet du var ordblind Catarina – det kan man altså virkelig ikke mærke.
  Jeg nyder at læse med – også selvom jeg hver gang ville ønske, at jeg var bedre til at løbe som du gør det – måske rygraden er mere stiv efter skiferien, man har da lov at håbe 😉

  Reply
 • Catarina
  5. februar 2008 at 06:10

  #Perle
  Du har ret, det er nemlig hyggeligt og du er også én af dem jeg følger, og det har jeg skam tænkt mig at fortsætte med. 😉

  #Stine
  Det er jeg glad for 🙂

  Bare det var mig der skulle på skiferie, det er hyggeligt og sjovt at stå på ski, dejligt at I begge er vilde med det.
  Løberriet det kommer nok når det bliver lysere 😉

  Reply
 • Hege
  5. februar 2008 at 20:44

  Siden din er lekker, synes jeg. Vi har omtrent samme antall lesere, du og jeg. Jeg ligger på 3 – 400 om dagen. Noen dager er jeg nede i 200. Men i motsetning til deg, synes jeg ikke det er mange. Det er jo en hel verden å ta av der ute. Hadde jeg hatt 4000 skulle jeg vært lykkelig, 40 000 enda lykkeligere. Men jeg er glad for hver ny leser jeg får. Det merkelige er at da jeg skrev den første posten min for omtrent et år siden, så var jeg ikke sikker på at jeg ønsket meg lesere i det hele tatt. Det har endret seg voldsomt, kan man si 🙂

  Reply
 • Marianne
  6. februar 2008 at 10:03

  Nemlig……….. man kan jo hele tiden bladre tilbage i den åbne dagbog. Nu er jeg jo selv først lige begyndt på wordpress – og hvor er det altså lækkert at skrive i og give kommentar på……….

  Reply
 • Catarina
  6. februar 2008 at 17:39

  #Hege
  Jeg skriver ikke for andre end mig selv så hvis der er nogen der gider læse med så er det fint, hvis ikke… så er det sådan det er. 😉

  #Marianne
  Jeg er fuldstændig enig og jeg glæder mig til at følge dig igen nu du er flyttet. 😀

  Reply

Skriv en kommentar