Rent Hjem

6. februar 2008

Sikke en vidunderlig følelse det er at komme hjem til et fuldkommen rengjort hjem. Jeg er lige landet her på matriklen og idet jeg slog døren op kunne jeg fornemme at hele hytte var blevet vendt på hovedet og tømt for støv.

pc.jpg

Nu vil jeg få lavet min veninde Gittes pc fiks færdig, så hun kan få den i morgen.

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

5 kommentarer

 • Reply Ella 6. februar 2008 at 18:14

  Uhmmmm, det lyder lækkert 🙂

 • Reply Helle K. 6. februar 2008 at 18:40

  Hvor dejligt!!

 • Reply Valdemarsro.dk 6. februar 2008 at 20:57

  Det lyder rigtig dejligt!
  -så er det da lige tid til at sidde og nyde, med en god kop kaffe 😉

 • Reply Johanna 8. februar 2008 at 02:32

  Hvor skønt, at komme hjem til den slags… det gad jeg godt prøve engang 🙂

 • Reply Catarina 8. februar 2008 at 19:14

  #Alle
  Ja og jeg kan mærke at jeg hurtigt kan vende mig til det 😆

  Det skulle være alle forundt!

 • Skriv gerne en kommentar