Menu
Motion

Langt om længe

.. er en helt forrygende travl uge til ende. I dag er det er første gang at jeg havde fri til normal tid, dejligt. Det bedste af det hele er at jeg er med, med sådan at jeg ikke kommer til at arbejde over eller møde tidligere ind i næste uge.

Da jeg kom hjem i dag, satte jeg mig med en god og fortjent kop kaffe og begyndte at læse aviser og ville egentlig også have læst lid blogs, men jeg kunne ikke rigtig finde ro i kroppen, jeg tror der var en smule “travlhedssyndrom” tilbage derinde. Jeg ordnede vasketøj, hentede brænde ind og gjorde klar til aftensmaden, men intet hjalp.

Jeg var godt klar over, at der måtte andre midler til, så på med løbeskoene og ud i det fantastiske dejlige vejr. 9,2 km blev det til, inden jeg atter vente hjem til familien. Nu er jeg landet og kan nyde en dejlig fredag, sammen med dem jeg holder så frygtelig meget af.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

2 kommentar

 • Marianne
  8. februar 2008 at 23:10

  Jeg håber at du får en velfortjent og afslappende weekenden. Husbonden var ude og løbetestes i søndags i klubben (Sparta) da de kom i mål var der varm cacao og fastelavnsboller til alle…… så er det at man overvejer at begynde at løbe, hæ hæ……….

  Reply
 • Catarina
  9. februar 2008 at 07:43

  #Marianne
  Måske man skulle overveje Sparta, for her var der ingen cacao og fastelavnsboller da jeg kom hjem, men mere en sulten teenager som lige var hjemvendt fra fodbold. 😀

  Reply

Skriv en kommentar