Nøj hvor jeg glæder mig

10. februar 2008

.. det er ikke så tit jeg ligefrem glæder mig il et tv-program, men det gør jeg nu, har faktisk gjort det den sidste uge. Programmet jeg ævler om er Boller af Stål, med Camilla Plum, jeg er klar, kaffen og nybagte valdnøddeboller skal også være ved min side.

boller.jpg

Kan I alle have en dejlig søndagaften. 😀

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

9 kommentarer

 • Reply Perle 10. februar 2008 at 20:38

  Jeg har optaget den da vi følger med i Sommer :o) Så jeg skal se udsendelsen i morgen i ro og mag.

 • Reply Valdemarsro.dk 10. februar 2008 at 21:27

  Aij, jeg er VILD med Camilla Plum… Må se om jeg kan finde afsnittet på nettet

 • Reply Helle K. 11. februar 2008 at 14:34

  Jeg har også optaget Camilla Plum og skal se hende iaften eller imorgen. Jeg er allerede blevet inspireret til at bage grahamsboller med gullerødder idag – bare ved at læse din og Ellas blog. Jeg er ret spændt på udsendelsen, det klip som har været vist i løbet af ugen, giver lyst til at se mere.

 • Reply Johanna 11. februar 2008 at 16:40

  Her blev den også båndet og er set i dag. Synes hun er fantastisk og dygtig, som jeg vist har skrevet om et par gange efterhånden.

  Hvis du ikke har besøgt Fuglebjerggaard, så skulle du prøve at gøre det. Der er en helt speciel ånd på det sted. 🙂

 • Reply Catarina 11. februar 2008 at 16:42

  #Perle
  Valdemarsro.dk
  Helle K.

  I kan se udsendelsen lige her.

 • Reply Catarina 11. februar 2008 at 16:46

  #Johanna
  Vi er helt enige, hun er dygtig og ved en pokker masse.

  Jeg har endnu et besøg på Fuglebjerggaard til gode, men må se om jeg ikke kommer derover her i foråret engang.

 • Reply Valdemarsro.dk 11. februar 2008 at 21:31

  Catarina,
  Sådan lige at få det link forærende, SKØNT! 1000 tak, du har lige givet mig 20-25 min god underholdning 😉

  -og masser af inspiration til det gode brød

 • Reply margrethe 11. februar 2008 at 22:55

  Hun ér bare go’ 😀

 • Reply Catarina 12. februar 2008 at 11:08

  #Valdemarsro.dk
  Jammen velbekomme da – ja inspireret bliver man så sandelig, nu skal jeg bare finde ud af hvor man køber der dersens ur-mel.


  #Margrethe
  Hun er næsten min heltinde. 😆

 • Skriv gerne en kommentar