Mælkemanden fra fortiden

14. februar 2008

Der findes ikke mange fotografier af personerne på billederne ikke er stillet pænt op. Man tog simpelthen ikke så mange billeder, og specielt ikke af arbejdssituationer, da det jo var en bekostelig affære og der var ikke ret mange der havde kameraer.

Jeg har dog et billede af min farfar på job. Jeg nåede aldrig at møde ham, han døde inden jeg blev født, men jeg synes det er et umanerligt godt billede.

farfar_paa_job.jpg

     

- Tak fordi du læste med -


Du er megegt velkommen til at dele dette indlæg og kig endelig forbi Instagram, og følg med i alt det der ikke kommer ind på her på siden. Du kan også holde øje med nye indlæg via Facebook eller tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", i sidebaren ——–>
Videoer bliver lagt op ind på min YouTube kanal og der vil jeg blive glad for dit abonnement og et lille like.


I samme genre

4 kommentarer

 • Reply Helle K. 14. februar 2008 at 16:19

  Det er et rigtigt godt billede – jeg har et af min bestefar, hvor han arbejder i skoven, det er jeg også glad for… 🙂

 • Reply Catarina 14. februar 2008 at 18:26

  #Helle K.
  Ja jeg er også glad for det.

  Du må vise billedet af din bedstefar endag.

 • Reply marianne 14. februar 2008 at 19:05

  På mange arkiver ligger der billeder af folk der arbejder. Og på arbejderbevægelses arkiv er der rigtig mange 🙂
  Jeg husker mælkemanden når han kom med mælken på flasker – det var da tider………… åh jeg mindes

 • Reply Catarina 15. februar 2008 at 06:17

  #Marianne
  Ok det vidste jeg ikke 😉

  Jeg kan nu kun huske mælkebilen 😀

 • Skriv gerne en kommentar