Mælkemanden fra fortiden

14. februar 2008

Der findes ikke mange fotografier af personerne på billederne ikke er stillet pænt op. Man tog simpelthen ikke så mange billeder, og specielt ikke af arbejdssituationer, da det jo var en bekostelig affære og der var ikke ret mange der havde kameraer.

Jeg har dog et billede af min farfar på job. Jeg nåede aldrig at møde ham, han døde inden jeg blev født, men jeg synes det er et umanerligt godt billede.

farfar_paa_job.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Deling af indlæg på de sociale medier fjong med mig, og følg gerne med på FACEBOOK og INSTAGRAM. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan du finde på YOUTUBE og der kan du også abonnement på kanalen.


0

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Helle K. 14. februar 2008 at 16:19

  Det er et rigtigt godt billede – jeg har et af min bestefar, hvor han arbejder i skoven, det er jeg også glad for… 🙂

 • Reply Catarina 14. februar 2008 at 18:26

  #Helle K.
  Ja jeg er også glad for det.

  Du må vise billedet af din bedstefar endag.

 • Reply marianne 14. februar 2008 at 19:05

  På mange arkiver ligger der billeder af folk der arbejder. Og på arbejderbevægelses arkiv er der rigtig mange 🙂
  Jeg husker mælkemanden når han kom med mælken på flasker – det var da tider………… åh jeg mindes

 • Reply Catarina 15. februar 2008 at 06:17

  #Marianne
  Ok det vidste jeg ikke 😉

  Jeg kan nu kun huske mælkebilen 😀

 • Leave a Reply