Menu
Familieliv / På tur

Drei Dänen in Deutschland

Vi forlod Fyn og den fynske motorvej til fordel for den jyske, ikke fordi den er specielt anderledes eller specielt god, men fordi den kunne bringe os til Tyskland og det var lige netop den destination der var mål for vores udflugt i dag.

tyskland1.jpg

Efter en halvanden times tid trak vi i tøjlerne og svingede bilen ind på parkeringspladsen ved Fleggaard, ved Kruså grænseovergang, og ved siden af Hotel Des Nordens.

tyskland2.jpg

Efter at fået fyldt bilen med øl og vand, til både mine forældre og os selv, fortsatte turen til Flensborg. Vi tager ofte en tur til Flensborg for at gå og hyggeshoppe i butikkerne i gågaden, men da vejret ikke var til de store udendørs aktiviteter, kørte vi ind i CITTI-PARK hvor vi shoppede lidt godter og andre hyggelige ting.
 tyskland3.jpg

Vi gik og hyggede os over de kæmpe dåser med flåede tomater og kæmpe poser med ristede løg som man kunne købe.

tyskland3-1.jpg

Sulten og tørsten begyndte at mælde sig og når vi er i Tyskland så skal vi have, Curry Wurst mit Bratkartoffeln, moms hvor det altså smager.

tyskland4.jpg

Da vi alle var mætte skulle vi også lige et smut forbi afdelingen for nips og andet kitsch, eller rette og sagt, jeg skulle forbi og de to andre blev så nød til at gå med. Jeg var lige ved at lade mig lokke i fordærv af to flotte sømænd, men jeg holdt mig i skinnet.

tyskland5.jpg

Nu ville de to hankønsvæsner, og her taler vi ikke om de to sømænd, altså ned til de store dåser med slik, og jeg gik så, under lette protester, med. Det blev ikke til kæmpe kasser eller bøtter, men kun til nogle enkelte poser, som ikke vejede 2 kg. Da jeg er ret så isglad, har jeg meget svært ved at gå forbi sådan et ishus og det lykkedes heller ikke for mig i dag. Jeg endte med en 2 kugler After Eight-is i bæger jummi jummi, 😉

På vejen hjem skvattede sønnike i søvn og jeg kunne ikke dy mig, det måtte da foreviges, jeg ved det er med livet som indsats jeg bringer det her. 😆

tyskland6.jpg

Nu gør det godt med en dejlig friskbrygge kaffe.

Tak fordi du havde lyst til at læse med.

 

6 kommentar

 • Joan
  16. februar 2008 at 17:50

  Lyder som en rigtig hyggelig dag 🙂

  haha håber du overlever, at du satte det herlige billede af din søn på.
  hav en dejlig lørdag aften.
  Kram

  Reply
 • Pia
  16. februar 2008 at 17:50

  Hahahahahaha,de elsker os de kære børn, det gør de altså;)

  Du er godt nok standhaftig trods alt, jeg har endnu aldrig formået at komme helt ud af de der supermarkeder UDEN mindst 1 dåse af de helt store med slik:)

  Reply
 • Soltoften
  16. februar 2008 at 18:07

  Sikke en skøn dag I har haft. Det er altså også hyggeligt at dase rundt og småshoppe i Tyskland. Gør vi desværre nok alt for sjældent.

  Du skulle da have sagt, at I skulle afsted, så havde jeg stået og vinket…. du er “næsten” lige kørt forbi mig 🙂

  Håber, du overlever, hvis sønnemanden ser billedet, for jeg vil nu nødig miste dig 😀

  Fortsat rigtig god aften….

  Reply
 • Catarina
  16. februar 2008 at 19:24

  Joan
  Det håber jeg også 😀
  Du må også have en skøn lørdag aften.


  Pia
  Det er heeeelt sikkert 😆

  Ja jeg er ved at være ret god (pudser glorien)


  Soltoften
  Ja det har været rigtigt hyggeligt, og man skal også huske at gøre det.
  Jeg skal nok huske at synge rigtigt højt næste gang, så kan du vinke til os 😉
  Mon ikke jeg overlever, jeg er jo stadig størst 😀

  God aften til dig også.

  Reply
 • marianne
  17. februar 2008 at 10:31

  Hvor er i heldige at bo så tæt på og ikke skal med afgifter til hverken bro eller båd for at komme til Tyskland…..

  Reply
 • Catarina
  17. februar 2008 at 10:57

  #Marianne
  Ja det er fint nok, men hvis vi skal til andets hovedtad så koster det jo kassen for os 😉

  Reply

Skriv en kommentar