Nye tre ben

16. februar 2008

Jeg har det hersens fotostativ, som sammenfoldet måler 50 cm og kan slås ud til 180 cm. Det er vældig godt, hvis man skal tage billeder med lang lukketid, faktisk uundværligt. Men nogle gange får jeg det simpelthen ikke med, da det er for stort.

Da vi så var i CITTI-PARK og det er så belejligt at der ligger en Media Markt derinde også, så måtte den elektronik glade familie derind. Jeg sjavlede over kameraer, sønnike over Wii og Søren over Boses fantastiske anlæg og dertilhørende lyd.

Nu kommer jeg så til den del hvor jeg rent faktisk købte noget, nemmelig en ny tripod. Jeg har denne og den er sku ikke særlig god, selvom den er lille og fleksibel. Den nye her er derimod super god. Prisen er også rimelig, 14,99 € det er ca. 114,- kr.

3-ben1.jpg
- Mange tak fordi du læste med -

Catarina

En kommentar eller en hilsen er meget velkommen. Du kan også følge mig på INSTAGRAM og FACEBOOK. Du kan ligeledes tilmelde dig "email-påmindelser om nye indlæg", ude i sidebaren ——–>
Mine videoer kan findes på YOUTUBE og jeg vil blive meget glad for, hvis du abonnement på min lille kanal. ♥


0

You Might Also Like

2 kommentar

  • Reply Helle K. 16. februar 2008 at 21:49

    Hvor er det smart!!! Jeg har kun mit med (stort som dit det gamle), hvis jeg skal fotografere noget specielt, jeg vil ønske mig det der lille smarte… 🙂

  • Reply Catarina 17. februar 2008 at 08:30

    Helle K.

    Gør det, for man kan have det med i en dametaske 😉 (eller hvad sådan én nu hedder) Der følger faktisk sådan en lille pose med, s la den til paraplyer.

  • Skriv en kommentar