Menu
Teknologi

Nye tre ben

Jeg har det hersens fotostativ, som sammenfoldet måler 50 cm og kan slås ud til 180 cm. Det er vældig godt, hvis man skal tage billeder med lang lukketid, faktisk uundværligt. Men nogle gange får jeg det simpelthen ikke med, da det er for stort.

Da vi så var i CITTI-PARK og det er så belejligt at der ligger en Media Markt derinde også, så måtte den elektronik glade familie derind. Jeg sjavlede over kameraer, sønnike over Wii og Søren over Boses fantastiske anlæg og dertilhørende lyd.

Nu kommer jeg så til den del hvor jeg rent faktisk købte noget, nemmelig en ny tripod. Jeg har denne og den er sku ikke særlig god, selvom den er lille og fleksibel. Den nye her er derimod super god. Prisen er også rimelig, 14,99 € det er ca. 114,- kr.

3-ben1.jpg

2 kommentar

 • Helle K.
  16. februar 2008 at 21:49

  Hvor er det smart!!! Jeg har kun mit med (stort som dit det gamle), hvis jeg skal fotografere noget specielt, jeg vil ønske mig det der lille smarte… 🙂

  Reply
 • Catarina
  17. februar 2008 at 08:30

  Helle K.

  Gør det, for man kan have det med i en dametaske 😉 (eller hvad sådan én nu hedder) Der følger faktisk sådan en lille pose med, s la den til paraplyer.

  Reply

Skriv en kommentar