Menu
Livet

Kvinder vs. Mænd

Kom til at tænke på om der findes en statistik elle noget som fortæller hvor mange blogger der er i DK og om kønsfordelingen på dem? For umiddelbart, så har jeg en fornemmelse af at 75% af bloggerne er kvinde, men om det holder stik, det ved jeg ikke.

7 kommentar

 • Helle K.
  21. februar 2008 at 10:39

  Kvinder er vel generelt mere kommunikerende og “delende” end mænd? Så jeg tror også, at vi er i overtal på bloggen 🙂

  Reply
 • Bodil
  21. februar 2008 at 10:45

  Kvinderne har ihvertfald tagget bloggeriet til sig – jeg ved ikke om kvinder er mere kommunikerende end mænd generelt, men bloggen er det nye gadekær (har jeg vist engang læst et sted) – man mødes til snak om stort og småt..

  Reply
 • Lenore
  21. februar 2008 at 11:36

  Mon ikke bare, der er flere kvinder, der blogger i samme kategori som dig selv? Da man typisk læser blogs indenfor nogenlunde samme “type” som ens egen, vil mange kvinder måske støde på flest kvinder ude i blogosfæren.

  Omvendt tror jeg, der er flere mænd (end kvinder), der blogger omkring politik, teknologi, forskning, medier og den slags?..

  Reply
 • margrethe
  21. februar 2008 at 13:48

  Jeg tror også der er et overtal af kvinder, og vi blogger nok meget om hverdagslivet, hvor mænd tager de “alvorlige” emner og blogger om.

  Reply
 • Catarina
  21. februar 2008 at 14:24

  Jeg tror I alle har en smule ret og jeg heller da også mes til at der er flere bloggere også fordi jeg faktisk ret tit prøver at ser efter mandlige bloggere på Blogbot og der er ikke så mange som kvinder. 😉

  Jeg blogger om min hverdag men jeg intresere mig også for de blogggere som blogger om helt andre ting, ligesom i den virkelige verden, hvor jeg elsker at møde mennesker med helt andre intresser end jeg selv.:-D

  Jeg er ret nørdet og elsker alt det ny teknik :oops:, men jeg har endnu ikke fundet nogle mandlige blogger som skriver om det.

  Reply
 • Helle K.
  21. februar 2008 at 15:04

  Hvis du finder en som skriver om foto – teknik og kameraer, så giver du lige et praj – ikke? 🙂

  Reply
 • Catarina
  21. februar 2008 at 15:07

  Helle K.
  Ja vi har jo samme interesse så……du kan lige bande på jeg nok skal give dig besked 😀

  Reply

Skriv en kommentar